Widziany / widziana

Pozdrawiam kierownika srebrnej 156 sedan (chyba RJS) jadącego trasa Sędziszów Młp. - Kraków (kolega chyba na egzamin jechał, bo w garniturze). Kolega miał CB wiec sie całą droge za nim trzymałem :)

pozdrowienia dla szarej 166 RRS, która wczoraj była zaparkowana na ul. Żeromskiego około 22 :) w Ropczycach

pozdrawiam właściciela srebrnej 156 w sedanie widzianej na parkingu pod Rajem wczoraj okolo 20 :) blachy RDE 99H9:)

czyli u niego to już jest tradycja :D też go tam ustrzeliłem kiedyś :]

a dziekuje za pozdrowienia, pojawiam sie tam regularnie :D

pozdrowienia dla AR 147 widzianej wczoraj na ulicy Krzywoustego w Rzeszowie około godziny 20 :)

pozdro dla kierownika ciemnej 156 RRS bodajże oramkowana widzianej wczoraj w Dębicy :/pomachał;/ odmachał

Pozdrawiam Pawła dbh widzianego dzis u fryzjera.Widze ze korzystamy z tego samego fryzjera:D.No i oczywiscie chlopakow-melusb,Słowik,Maciek,Wito,Hubert,QQlek oraz glownego sprawce calego zamieszania Dominika zwanego Ramzesem Faraonem:D

dzięki i również pozdrawiam :) widziałem Ciebie koło 20 jechałeś koło Raju :P i Melusb pewnie to był w ropczycach na światłach około 19 :) no i również wszystkich, którzy byli obecni w Pustkowie na mini zlocie :)

Pozdrawiam Pawła dbh widzianego dzis u fryzjera.Widze ze korzystamy z tego samego fryzjera:D.No i oczywiscie chlopakow-melusb,Słowik,Maciek,Wito,Hubert,QQlek oraz glownego sprawce calego zamieszania Dominika zwanego Ramzesem Faraonem:D
Samym Ramzesem. Bez faraona :P
To ja Wam dziekuje za liczne przybycie i umilenie mi soboty :D

nie to Ja Tobie DZIEKUJE za wymiane tego ustrojstwa:D.Nie miales umilenia ale dodatkowa prace.Przynajmniej podgryzles troche 156:D.Lepiej zeby Ramzes niz Ruda:D

Czarny gdzies Ty mnie widzial? u jakiego fryzjera ?

Ty K....pomylilem Cie hahahaha.Znam goscia podobnego do Ciebie i to byl on.Ale wstyd.Stary bylem pewny ze to byles Ty.Kojarzysz Żarówe??To byl chyba on

Amortyzatory
Powrót