Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla Pani w czerwonym MITO widzianej przed siódmą na ul. Krakowskiej, niestety nie machane i nie mrugane.
Następnym razem będę machał, ale raczej nie pomrugam, aktualnie ul. Krakowską przemieszczam się na piechotkę, Alfy zimują w garażu.A widzieliśmy się na wysokości cukierni. Pozdrawiam
Pozdrowienia dla Maćka, który wyjeżdżał z biura w Łańcucie dzisiaj po 7 rano.
Maciek ty na Jimnym masz pomarańczowego koguta?
Dokładnie zielony ciemny metalik kolor(często jest tak brudny, że koloru nadwozia nie widać i wygląda jak piasek pustyni), na dachu tylna lewa strona kogut pomarańczowy, po srodku antena CB, a na drzwiach naklejki z nazwą firmy, ale nie będę pisał jakiej żeby reklamy nie robić
Wczoraj przez Rzeszów czarnym jechałem bo moj na serwisie, a dzis i pare dni najbliższych śmigam Astrą 3 na blachach WI....
Taka mała opowiastka z uzytkowania Jimny:
Klocki hamulcowe wymieniam co 4 tys. km
Tarcze hamulcowe co 15 tys km![]()
To się chyba widzieliśmy w ubiegłym tygodniu za Świlczą, nawet mrugałem awaryjnymi ale było bez odzewu.![]()
Dzięki i równiez pozdrawiam chociaż Cie nie widziałemPoza tym jechałem Jimnym, a nie Alfą
![]()
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW na blachach RSA.... z ramkami, który po godz.18 w piątek ustawił się koło mojej belli na parkingu pod Tesco w RzeszowieChyba celowe działanie, a nie przypadkowe
![]()
mam pytanie czy moze ktorys z kolegow jutro po poludniu(po godz.15) badz w niedziele wieczorem wybiera sie w strone Tarnowa/Krakowa bo potrzebuje transporcik do Tarnowa po odbior zbiorniczka wspomagania a nie chce zatrzec pompy w swojej alfie.Jakby ktos jechal i byl tak mily i mnie zabral to bylbym wdzieczny.Najwyzej sprawdze jak sie jezdzi koleja bo juz dawno nie jechalem PKP.Pozdrawiam