Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
. A ramki gdzie masz?![]()
Założę na wiosnę![]()
kto szedl dzisiaj z buta ul. Kosciuszki w Debicy i mi machal kolo 9:30?
Hubert stales dzis w Dębicy po przeciwnej stronie skarbowki ok.20:30??Jezli tak to pozdrawiam Twoja 147
DBH a czemu tak mówisz?
Myślisz ze skoro "młody kot" dorwał sie do AR to odrazu pała na każdym biegu i do odcinki??
Tu Cie zaskoczę jeśli tak myślisz-wcześniej miałem inne auta do pałowania (Honda)
A alfą śmigam(śmigałem) normalnie, dostojnie bez zadnych pałowań itp...
no widzisz, marna ibiza +900zl i masz "piekna" belle, najwidoczniej trafil swoj na swego bo sam byles nieuczciwy - juz nie wspomne o tym ze chciales mi wcisnac w/w ibize.
a to jak na tym wyszedlem sie okaze pozniej bo narazie "tylko" panewki do roboty![]()