• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

przepraszam ze to napisze kolego, ale po tym jak kupiles swoja 166 to mialem takie przeczucie ze tak to sie wlasnie skonczy - zeby nie bylo, szczerze wspolczuje

kto szedl dzisiaj z buta ul. Kosciuszki w Debicy i mi machal kolo 9:30?

nie to nie byl on, jego to poznaje z daleka, a po 2 ma wymieniony zbiorniczek wiec pewnie sie lansuje w AR :D

DBH a czemu tak mówisz?
Myślisz ze skoro "młody kot" dorwał sie do AR to odrazu pała na każdym biegu i do odcinki??
Tu Cie zaskoczę jeśli tak myślisz :p -wcześniej miałem inne auta do pałowania (Honda)
A alfą śmigam(śmigałem) normalnie, dostojnie bez zadnych pałowań itp...

DBH a czemu tak mówisz?
Myślisz ze skoro "młody kot" dorwał sie do AR to odrazu pała na każdym biegu i do odcinki??
Tu Cie zaskoczę jeśli tak myślisz :p -wcześniej miałem inne auta do pałowania (Honda)
A alfą śmigam(śmigałem) normalnie, dostojnie bez zadnych pałowań itp...

bynajmniej nie mam nic do Twojego sposobu jazdy, mialem na mysli auto ktore kupiles, tekst "mozliwa zamiana na kazde inne auto" powinna dac Ci juz do myslenia. sorry ale po prostu ktos czul pismo nosem co sie z autem dzieje, podpicowal do sprzedazy a Ty kupiles, dziwie sie tylko ze w aucie byly ramki klubowe - bez urazy kolego oczywiscie, nie Ty pierwszy i pewnie nie ostatni

no wiem wiem wpakwałem się trochę aczkolwiek nie byl to zły biznes bo oddałem swoją ibize jak chcesz znać jej stan to PW :D i dopłaciłem w sumie tylko 900zł
to źle moze na tym nie wyszedłem...aż tak :)

Pozdro dla kierownika chyba czarnej 156 SW na RST 4A99 lub jakiejs takiej tablicy z ramkami widzianego dzisiaj parę minut przed ósmą rano na KEN w Stalowej Woli

no widzisz, marna ibiza +900zl i masz "piekna" belle, najwidoczniej trafil swoj na swego bo sam byles nieuczciwy - juz nie wspomne o tym ze chciales mi wcisnac w/w ibize.
a to jak na tym wyszedles sie okaze pozniej bo narazie "tylko" panewki do roboty ;)

no widzisz, marna ibiza +900zl i masz "piekna" belle, najwidoczniej trafil swoj na swego bo sam byles nieuczciwy - juz nie wspomne o tym ze chciales mi wcisnac w/w ibize.
a to jak na tym wyszedlem sie okaze pozniej bo narazie "tylko" panewki do roboty ;)

Pawełku żebyś Ty się udzielał tyle na spotach co na forum radzisz.... :P

chlopaki, mam strasznie napiety grafik ostatnio.

Dominik jak zwykle dramatyzujesz i koloryzujesz :)

Amortyzatory
Powrót