K
kazikx
Guest
Pozdrawiam czarną Brerę na SBL
Nie zwróciłem uwagi na tablicę, ale chyba nie ta sama Brera, do której się obaj dobijamy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pozdrawiam czarną Brerę na SBL
Nie zwróciłem uwagi na tablicę, ale chyba nie ta sama Brera, do której się obaj dobijamy.
Pozdrowienia dla dziewczyny z 156 sportwagon TI chyba z przodu brak ramek z tyłu ramki rej KMY dzisaj po 18 na mogilanach w stronę myślenic co jak co ale dobrze sobie radziłaś z kierownicą i coś za dobrze szła ta Twoja alfa![]()
Pozdrowienia od siostry, ramki są z obu stron. 156 z mojego opisu
![]()
Witamy i do zobaczenia na drodzedo małopolski właśnie dołączyła kolejna 159mam nadzieję, że bliżej poznamy się w Woli Więcławskiej, a tymczasem przesyłam zdjęcie poglądowe naszej Belli
do zobaczenia
Pokaż załącznik 231395
To fakt, ale i na Słowacji też większość pozdrawia.Pozdrawiam koleżanki i kolegów alfacholików z Węgier. W trasie do i z Chorwacji, to właśnie na Węgrzech każdy kierowca alfy pozdrawiał z daleka![]()