• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla czarnej 9-tki z Brzeska od szarej 147.

Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka

Wybaczcie wszyscy, których mijam gdzieś na linii Kraków-Kryspinów-Liszki-Alwernia i nie pozdrawiam. ;-) Jakoś już mi ten nawyk przeszedł, mimo że jest całkiem miły. Czarna 156 sedan z czerwonym wnętrzem na numerach KR ;-)

Większość taka nieogarnięta jest. Ile się namacham to moje, a odpowie może co dziesiąty. Niby ramki to nie wymóg odmachiwania tylko informacja, że lubisz forum. No ale niesmak pozostaje :)

Żona opowiadała, że ostatnio dwie dziewczyny z Brery pozdrawiały ją i naszego syna (jechali GT) entuzjastycznie w Krakowie.
Podobno bardzo ładna Brera w kolorze bordo:).

Btw widziałem ze dwa razy taką bordo Brerę na Armii Krajowej w Krakowie, koło przychodni.
Może ta sama?

- - - Updated - - -

Większość taka nieogarnięta jest. Ile się namacham to moje, a odpowie może co dziesiąty. Niby ramki to nie wymóg odmachiwania tylko informacja, że lubisz forum. No ale niesmak pozostaje :)

Osobiście czasem zaśpię i nie zdążę odpowiedzieć, ale mnie samego cieszą takie pozdrowienia.
Tak po ludzku, bo zawsze chodzi o znak życzliwości; od razu przyjemniej się robi na drodze:).

Nie posiadam ramek ale nie mam problemu z mrugnięciem czy machaniem.
W moim przypadku "statystycznie" częściej odpowiada nie oramkowana [notranslate]Alfa[/notranslate] ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Ja jeżdżę już dwa lata Alfą i jeszcze się nie spotkałem żeby ktoś machał lub mrugał (oprócz zaczepienia przez kierowcę autobusu w Warszawie na światłach, któremu się podobała moja lalka i sam jeździł 159 z tego co mówił ) ogólnie dużo się teraz narobiło Alf na drogach bo tanio można kupię zwłaszcza benzynę i dużo chlopków (oczywiście nikogo nie obracając) jeździ nimi co nie przywiązują uwagi czym jeżdżą tylko aby jeździło

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Może za szybko jeździsz? Mnie się bardzo często zdarza. Nawet w Wawie ;) hehe mimo tego jaka panuje opinia o kierowcach na rejestracjach warszawskich.

Według mnie duża część kierowców Alf podnosi rękę. W pierwszy dzień posiadania Alfy rękę podniosło trzech Alfiarzy i nie wiedziałem o co chodzi :D

Pozdro dla białej Giulietty (SB xxxxx) spotkanej w Oświęcimiu niedaleko stacji BP ( żona kierowała a się kierowca gapił :D )

Pozdro dla 156 FL ze zdjęcia spotkana w Makowie Podhalańskim:
20170909_124259.jpg

Pozdrawiam z mojej zielonej 155 klasyczną, czerwoną "rajdówę", spotkaną wczoraj między Krzyworzeką a Raciechowicami; przemierzającą leśną drogę w ramach Historycznego Rajdu Polski:).

Machane i odmachane:).

Pozdrawiam właściciela/kę 156 sw spotkanej wczoraj wieczorem pod Leroy Merlin w Rzasce

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Czerwone Stelvio Q4 widziane w Oświęcimiu;)

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla czarnej berliny 159 TSZ z parkingu na Gołaśki w Krakowie od bordowej 159 SW

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam czarną Brerę na ramkach widzianą wczoraj wieczorem na parkingu na Starowiślnej w Krakowie :D

Pozdrowienia dla czarnej 159 i 156 obie na ramkach dziś przy wylocie z Rybitw na S7- bordowa 159.

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

Również pozdrawiam z tej srebrnej 156 :) Ty poszedłeś w kierunku Brzegów a my wylecieliśmy na S7 a tam było tylko 159 3.2 vs 156 2.5 ;)

Amortyzatory
Powrót