Na Czechach równieżTo fakt, ale i na Słowacji też większość pozdrawia.
Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Na Czechach równieżTo fakt, ale i na Słowacji też większość pozdrawia.
Pozdrawiam koleżanki i kolegów alfacholików z Węgier. W trasie do i z Chorwacji, to właśnie na Węgrzech każdy kierowca alfy pozdrawiał z daleka![]()
Miałem tak samo u Madziarów.
Na marginesie, czy Węgrzy kontrolowali Cię dokładnie na granicy węgiersko-chorwackiej?
Nam, prócz dokumentów, przeglądali również auto, w tym zawartość bagażnika.
Szukali pewnie potencjalnych uchodźców...
Tam zawsze tak jest. Stanie i trzepanie jak sie ma pecha![]()
Siedem razy byłem i ani w jedną ani w drugą nie trzepali.Tam zawsze tak jest. Stanie i trzepanie jak sie ma pecha![]()
Pozdro konrad53 wczoraj ok. 19:20 na moście trasa na Oświęcim.
Na marginesie, czy Węgrzy kontrolowali Cię dokładnie na granicy węgiersko-chorwackiej?
Nam, prócz dokumentów, przeglądali również auto, w tym zawartość bagażnika.
Szukali pewnie potencjalnych uchodźców...
Trochę nieswojo się poczułem po Chorwackiej stronie, widząc przygotowane do użycia zasieki z drutu kolczastego.
Jeszcze bardziej nieswojo poczułbyś się 40 lat temu na "granicy przyjaźni" ze Związkiem Radzieckim , na przejściu kolejowym Przemyśl - Medyka.Trochę nieswojo się poczułem po Chorwackiej stronie, widząc przygotowane do użycia zasieki z drutu kolczastego.
Pozdro. Jak by co to teraz mieszkam u żony na równoleglej ulicy do tej na której jest ten sklep.