• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla czarnego mito na ramkach widzianego przed chwilą na obwodnicy krk ;)

Wysłane z mojego V9 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam koleżanki i kolegów alfacholików z Węgier. W trasie do i z Chorwacji, to właśnie na Węgrzech każdy kierowca alfy pozdrawiał z daleka:)

Miałem tak samo u Madziarów:).

Na marginesie, czy Węgrzy kontrolowali Cię dokładnie na granicy węgiersko-chorwackiej?
Nam, prócz dokumentów, przeglądali również auto, w tym zawartość bagażnika.
Szukali pewnie potencjalnych uchodźców...

Miałem tak samo u Madziarów:).

Na marginesie, czy Węgrzy kontrolowali Cię dokładnie na granicy węgiersko-chorwackiej?

Tam zawsze tak jest. Stanie i trzepanie jak sie ma pecha :P

Pozdrowienia dla Brery na krakowskich numerach KR9X429 na ramkach stojącej wczoraj pod kinem w Jastarni.

Pozdro konrad53 wczoraj ok. 19:20 na moście trasa na Oświęcim.

Widziana szara brera na sjz w trzebini okolo godziny temu

Wysłane z mojego V9 przy użyciu Tapatalka

Przejechałem bez przeszkód, tylko dowowy do wglądu. Widziałem auta, które były mocno kontrolowane, ale najwyraźniej to nie byli obywatele UE. Trochę nieswojo się poczułem po Chorwackiej stronie, widząc przygotowane do użycia zasieki z drutu kolczastego.

Trochę nieswojo się poczułem po Chorwackiej stronie, widząc przygotowane do użycia zasieki z drutu kolczastego.

Takie zasieki widziałem po stronie węgierskiej, blisko granicy.
Rzeczywiście, przykry widok:(.

Ale nie Węgrzy, czy Chorwaci są temu winni. Oni się tylko bronią, i słusznie.
Źródła trzeba szukać w USA (destabilizacja Bliskiego Wschodu) i Niemczech (zaproszenie uchodźców, a później szantaż takich właśnie krajów jak Węgry).

Trochę nieswojo się poczułem po Chorwackiej stronie, widząc przygotowane do użycia zasieki z drutu kolczastego.
Jeszcze bardziej nieswojo poczułbyś się 40 lat temu na "granicy przyjaźni" ze Związkiem Radzieckim , na przejściu kolejowym Przemyśl - Medyka.
Pociąg wjeżdżał pomiędzy podwójne zasieki z drutu kolczastego , rozciągniętego na izolatorach ( ?! ) Z czterech stron stały wieżyczki ze skierowanymi w pociąg lufami karabinów. Pomiędzy zasiekami uzbrojone patrole z psami , za zasiekami kilkudziesięciometrowy pas zaoranej ziemi , bez najmniejszej trawki .

Pozdrawiam, srebrną oramkowaną 156sw na blachach KOL stacjonującą w Polańczyku.

Pozdrowienia dla właściciela/ki 9 sw czarnej widzanej wczoraj na Orlenie w Wolbromiu około 8 ;)

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam właściciela 159 na KOS, mijanego dwa razy w Chełmku dzisiaj koło 20. Za pierwszym razem odmachałem trochę za późno :D

Pozdro. Jak by co to teraz mieszkam u żony na równoleglej ulicy do tej na której jest ten sklep.

Amortyzatory
Powrót