• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrawiam !
Live ! [emoji6]

554.jpg

Przy Zwierzynieckiej.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla dziewczyny z 156 sportwagon TI chyba z przodu brak ramek z tyłu ramki rej KMY dzisaj po 18 na mogilanach w stronę myślenic co jak co ale dobrze sobie radziłaś z kierownicą i coś za dobrze szła ta Twoja alfa:)

Pozdrowienia dla dziewczyny z 156 sportwagon TI chyba z przodu brak ramek z tyłu ramki rej KMY dzisaj po 18 na mogilanach w stronę myślenic co jak co ale dobrze sobie radziłaś z kierownicą i coś za dobrze szła ta Twoja alfa:)

Pozdrowienia od siostry, ramki są z obu stron :). 156 z mojego opisu :)

Biała mito na ramkach dzisiaj po 14 w rejonie matecznego - pomachane pomrugane :)

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 SW ! Wczoraj widziany na parkingu Medicover w Podgórzu . Mam nadzieję , że ze zdrowiem OK :)

Pozdrowienia i dzięki za chęć pomocy dla jasnej mito w piątek na Kurdwanowie od 159

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla czerwonej GT na klubowych ramkach KCH widzianej dzisiaj kolo godz.15 w okolicach Baligrodu.
Bordowa 159 SW :D

Pozdrowienia dla agenta Jamesa Bonda którego wczoraj przyłapałem na tajnej misji. 007.jpg

Pozdrowienia dla czarnej 159 chyba Ti spotkanej na Armii Krajowej. Było mrugane :) Super się prezentuje ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

do małopolski właśnie dołączyła kolejna 159 :) mam nadzieję, że bliżej poznamy się w Woli Więcławskiej, a tymczasem przesyłam zdjęcie poglądowe naszej Belli :) do zobaczenia

20170709_113924.jpg

Pozdrowienia z obwodnicy Krakowa (zjazd Tyniec) dla czarnej 159.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Wczoraj takie towarzystwo nas uraczyło na parkingu w bonarce;)Pozdrowienia DSC_2641.jpg

Pozdrawiam koleżanki i kolegów alfacholików z Węgier. W trasie do i z Chorwacji, to właśnie na Węgrzech każdy kierowca alfy pozdrawiał z daleka:)

Amortyzatory
Powrót