• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrawiam serdecznie kierowce 156 SW, który wpuścił mnie na skrzyżowaniu w Alwerni , przy Biedronce , dzisiejszego poranka :)

Widziana 24.04 pod lidlem w Wieliczce. Pozdrawiam

A teraz stoi w Krakowie na F. Nullo pod Grzegórzki Park :) pozdrawiam ponownie

Załączniki

• 20170424_153051.jpg
    20170424_153051.jpg
    80.6 KB · Wyświetleń: 11
Ostatnia edycja:
Serdeczne pozdrowienia dla Alfisty/tki od Czerwonej Julki z parkingu pod Orange Office ;) Świetne wizytówki, na pewno zajrzę na spot jak tylko będzie w końcu słonecznie ! Która Bella Twoja ? Widziałem na parkingu kilka i jedną oramkowaną Julkę parkującą pod budynkiem.

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159, która widziałem na skrzyżowaniu pod pocztą główną przed 17. To się wystaliśmy w tym korku pięknie :)

Pozdrowienia dla Giuli widzianej dziś popołudniu w Liszkach , na blachach WE. Mrugałem , machałem ale bez odzewu ;)
Rownież pozdrawiam kierowcę i jego kobietę w 159 SW oramkowane :) , Bonarka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Taka sytuacja
581.jpg

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam wszystkich kierowników, widzianych między czwartkiem a niedzielą na trasie Oświęcim - Bieszczady :-)

Wysłane z mojego D6503

[MENTION=24728]Adibike22[/MENTION] nie stałeś może wczoraj przy 166 na Zaborskiej w Oświęcimiu około 20? Przejeżdżałem ale ze znajomymi innym autem i rzuciła mi się w oczy 166 na ramkach. Pozdrawiam, jeśli to ktoś inny to też pozdrawiam :D

[MENTION=24728]Adibike22[/MENTION] nie stałeś może wczoraj przy 166 na Zaborskiej w Oświęcimiu około 20? Przejeżdżałem ale ze znajomymi innym autem i rzuciła mi się w oczy 166 na ramkach. Pozdrawiam, jeśli to ktoś inny to też pozdrawiam :D
Tak, to byłem ja, pod strażą. Również pozdrawiam :-)

Wysłane z mojego D6503

Pozdrowienia z Szczawnicy dla srebrnej 156 ;)
121.jpg

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla szarej GT z czarnymi felgami, tablice KRA widzianej na ulicy Krakowskiej (Kazimierz). ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Biała Giulietta KOS.... na Turowicza w niedziele

pozdrowienie od obserwowanego przez wszystkich w samochodzie Ducati :D

W

Jadę sobie przedwczoraj, spokojnie 70km/h od Matecznego do Wawelu w Krk, a tu obok mnie przemknęła czerwona strzała Gtv.
Bardzo szybko i pięknie głośno:).

Pozdrowienia:).

Amortyzatory
Powrót