Cyrus
Użytkownik
Pozdrawiam czarną 147 na tablicach KMY zjeżdżającą dzisiaj zjazdem na Tarnów 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzieki za pozdrowieniaWidziana 24.04 pod lidlem w Wieliczce. Pozdrawiam
A teraz stoi w Krakowie na F. Nullo pod Grzegórzki Parkpozdrawiam ponownie
Pozdrowienia i dla Ciebie kolego
Nie wiem, całe szczęście to nie moja. Wygląda na dzrzewo i/lub rów. W środku pełno błota. Poduszek nie wystrzeliło.Bolesna sprawa, zwłaszcza jeśli w drodze na majówkę.
Co się stało?
Tak, to byłem ja, pod strażą. Również pozdrawiam[MENTION=24728]Adibike22[/MENTION] nie stałeś może wczoraj przy 166 na Zaborskiej w Oświęcimiu około 20? Przejeżdżałem ale ze znajomymi innym autem i rzuciła mi się w oczy 166 na ramkach. Pozdrawiam, jeśli to ktoś inny to też pozdrawiam![]()
Tak, to byłem ja, pod strażą. Również pozdrawiam
Wysłane z mojego D6503
Pozdrowienia dla szarej GT z czarnymi felgami, tablice KRA widzianej na ulicy Krakowskiej (Kazimierz).
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka