Widziałem też pozdrawiam.pozdrowienia dla kolegi ze 156, widziany dziś o 17.30 pod kombinatem, Al. Solidarności![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Widziałem też pozdrawiam.pozdrowienia dla kolegi ze 156, widziany dziś o 17.30 pod kombinatem, Al. Solidarności![]()
A też widziałam, to pozdrawiam w takim razieJeśli GT widziałaś dzisiaj to ja byłem na Chmieleńcu ok. 10-11. GT zaparkowana na zakręcie aczkolwiek moje ramki nie są klubowe, są bardzo podobne do klubowych jedynie.
Ano nie widział Pan, zagadany byłDla Pana ze srebrnej Alfy 156 (chyba) SW widzianej dziś po 9 na moście w Skawinie - łapek Pan nie widział![]()
Jak na klubowych to zapewne Ayem, ale u niego słabo ze spostrzegawczością, sam mu migałem ze dwa razy i tyle z tego.Kto jechał żółtą Mito QV w sobotę na plac Imbramowski?
Pozdrawiam kolege/koleżanke ze srebnej 156 mijanej dzisiaj ok 7 godziny na ul. OchotaZauważyłem w ostatnim momencie, bo ze złości gryzłem kierownice. Przed skrzyżowaniem na ul. Wielickiej strzelił pasek wieloklinowy i zawracałem do domu
Łapki były
![]()
Również pozdrawiamPozdrawiam kierownika 156 w sedanie, widzianego rano 6:45 koło ronda mogilskiego i grzegórzeckiego!