• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla srebrnej GT chyba KWI blaszki, dziś rano na zjeździe z A4 w kierunku Krakowa (chyba :P )
I dla właściciela 147 parkującej w Krakowie niedaleko ul. Szwai, blaszki W... Aczkolwiek wątpię, że to ktoś z forum, bo ramki odrapane, alfiątko troszkę zmęczone...

Kto mi wczoraj w Mogilanach machał z pod Renault Megane zaparkowanej przy domu? :D

To jeszcze pozdrawiam Pana z ciemnozielonej 147 ustrzelonej w sobotę po 15 na rondzie w Mogile (przed nowym mostem) ;)

Pozdrawiam kierownika GT na rej. KNS mijanej dziś w godzinach porannych na ulicy Węgierskiej w NS. Pomachane, zaświecone - odmachane z czarnej 156 SW na rzeszowskich blachach :)

Pozdro dla kierowcy Alfy Spider serii 916, numery KR...YR, widzianej dzisiaj na ul. Krakowskiej w okolicach Placu Wolnica.
Niestety nie byłem w samochodzie, więc na pewno nie zostałem zauważony.

Czarna GT rej. KRA wczoraj na os. Na Wzgórzach ustrzelona :) Pozdrawiamy kierowcę :)

Pozdro dla kierownika ciemnej 156 na ramkach widzianej dziś koło 14:00 w okolicach Bonarki w Krakowie, były łapki :)

Czarna 145 KR...PV W Kocmyrzowie.

Moja była 145-ka. Zostawiłem ją na ramkach jak sprzedawałem. Gościu nawet nie wie o łapkach, witaniu, choć mu mówiłem i sam nie raz machałem to bez wzajemności z jego strony :) . A mieszka ode mnie 500m ;)

Nie poznał bym. Widziałeś ją ostatnio?
"trochę" zaniedbana

Widziałem, widziałem, codziennie ją widzę jak rano do roboty wyjeżdżam... I trochę mi ciśnienie podnosi, bo troszkę pracy w nią włożyłem. Ale wolę nie komentować, mógłbym się produkować i wszystko na darmo, bo każdy ma swoje podejście do auta.

Upolowana godzine temu na Skawińskiej w Krakowie:
attachment.php

Pozdrawiam ;)

Załączniki

• IMAG1425.jpg
    IMAG1425.jpg
    83.6 KB · Wyświetleń: 501
Pzdr kierowce srebrnej oramkowanej 166-ki . Mijaliśmy się dzisiaj około 16tej na trasie Wieliczka - Gdów :)

Pozdro dla kierowcy ciemnej GT na blachach KWI widzianej wczoraj kolo 23.30 na alejach, czarno z rury bylo non stop :P

Pozdrawiam z czarnej julki wszystkich którzy odpowiedzieli wczoraj na trasie z zakopanego do krakowa :)

Pozdro dla czerwonej oramkowanej GT spotkanej na Kruszwickiej około 14:30 od bordowego GTV :D

Żółte Mito (użytkownik ayem podobno) Na Okulickiego.

Amortyzatory
Powrót