• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

szkoda tylko, ,że nikt nie odmachał, pomimo klubowych ramek, zresztą byłem ostatnio dwa razy w Krakowie i też brak reakcji - czy u was jeżdżą niewidomi???

Podejrzewam,że ludzie sprzedając auto nie zdejmują z nich ramek.A nowy właściciel nie wie o co chodzi,nie musi być na forum.
Sam wiele razy się spotkałem z brakiem reakcji od oramkowanej alfy.

Pozdrowienia dla kolegi spotkanego dzisiaj ok 21.30 na skrzyżowaniu Lea i Mlodej Polski, nawet 2 słowa zamienione :)

Pozdrowienia dla kolegi w czarno-srebrnej GTV ktory osmieszyl mnie dzis na Turowicza przed 12:00. Stal za mna na swiatlach, mignalem awaryjnymi - pomachal, potem jak ruszylismy to zdazyl przeskoczyc na drugi pas i wyprzedzic mnie o jakies 10-15 dlugosci samochodu zanim dojechalismy do kolejnych swiatel. Nie zwrocilem uwagi na numery ale nie mial ramek. Wydaje mi sie ze zobaczylem 3.0 V6 na klapie bagaznika. Masakra jakie to szybkie...

Pozdrawiam Panią o blond włosach,
jechałem firmowym dostawczakiem za Tobą praktycznie od Olkusza do Karkowa :)

Załączniki

• IMG_20141008_132006.jpg
    IMG_20141008_132006.jpg
    102.9 KB · Wyświetleń: 145
Ponad to wczoraj spotkane ciemnia 147 na ramkach w okolicy Niepolomic - odmachane

Podejrzewam, że to o mnie chodzi, również pozdrawiam :)
Kolega chyba pracuje w jednej z firm w Niepołomicach? Często widzę tam srebną, oramkowaną 156'ke na parkingu.

Witam

pozdrawiam Alfaholików spotkanych dziś w galeri Niwa-Ośw.
czarna 147
grafitowa 147
granatowa 159

...ja zaparkowałem celowo obok czarnej 147-KOS

ps..nr rejestracyjne zmienione
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• WP_20141012_004.jpg
    WP_20141012_004.jpg
    90.3 KB · Wyświetleń: 439
  • WP_20141012_006.jpg
    WP_20141012_006.jpg
    98.3 KB · Wyświetleń: 436
  • WP_20141012_007.jpg
    WP_20141012_007.jpg
    90.6 KB · Wyświetleń: 440
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 147, mijanego w niedziele pod Carrefourem na Zakopiance :)

robert_jaw pozdrawiam pozdrawiam - specjalnie zaparkowalem kolo twojej belli co by im smutno nie było...

Pozdrowienia od czarnej 156-tki dla koleżanki z czerwonej 147-ki na blaszkach KWI spotkanej wczoraj około 14.40 na ulicy Przewóz w Krakowie :)

Pozdrawiam Panią w czarnej 156 FL w sedanie, oramkowana, zaparkowana dzisiaj około 11 na rynku w Wieliczce.

Pozdrowienia dla srebrnej 156 chyba sw widzianej w Sączu na Węgierskiej dziś koło 14 :)

Tablice RZ

kogo Alfa GT na KR stoi często na parkingu szpitala bonifrantrów, wjazd od ul. Trynitarskiej ?:)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT KRA z Fabrycznej 20A na ramkach, w końcu się udało obok siebie zaparkować hehe. Grafitowa 147 na ramkach.

attachment.php

Załączniki

• Zdjęcie0083.jpg
    Zdjęcie0083.jpg
    46.7 KB · Wyświetleń: 326
Ostatnia edycja:
Pozdro dla kierownika srebrnej szostki SW na tablicach RDE z ramkami :) czerwona szostka mignela ci awaryjkami na wysokosci mcdonalda w NS

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 SW, który migał do mnie w Dąbrowie Tarnowskiej :)

pozdrowienia dla czarnej 156 dziś rano na al. pokoju koło M1 :D czerwona 147

Amortyzatory
Powrót