• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

attachment.php
pozdrawiamy ;)

Załączniki

• alfa.JPG
    alfa.JPG
    31.3 KB · Wyświetleń: 386
A widzicie, akurat sie wybralem na basen z zona cora i 4miesiecznym synem :D wracam do belli a tu taka niespodzianka

Ps. Parkowanie nie slabe tylko zdala od kraweznikow i innych aut z milosci do belli :D

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej AR 166 Q2 na blaszkach KSU ... parkującego za moją czarną AR 156 na parkingu przy cmentarzu Rozalii na osiedlu Windakiewicza w Bochnii :)

Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej, granatowej Alfy GT TSZ 25....... widzianej dziś o 8.50 na al. Pokoju w Krakowie :beer:

Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 na ramkach, widzianej dziś rano ok. 7:15 na Okulickiego. Były łapki :D

Pozdrawiam kierowców dwóch srebrnych alf: 156 obok której udało mi się zaparkować dziś pod Realem i 147, z którą się mijałam wyjeżdżając - łapki były - pozdrawiam raz jeszcze :)

Strzalka7 pozdrawiam rownież :) srebrna 147 ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 na ramkach, widzianej dziś rano ok. 7:15 na Okulickiego. Były łapki :D

również pozdrawiam :D pozdrawiam też kolegę który jechał tą samą ulicą parę aut dalej biała 147 z czarnym dachem na ramkach, machałem machałem ale nie widział haha :D pzdr

Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej, czarnej 159-tki KPR....... widzianej dziś ok. 6.50 na zawrocie ul. Stella Sawickiego w Krakowie !!! Pomachane :beer:

Pozdrawiam kierowce jasnej 147 TSA ktory mi przed chwilką mrugną przy skręcie w 29listopada :)

Dodano po 8 minutes:

Oraz bordowej chyba 159, nie zdążyłam się przyjżeć, która mi mrugnęła chwilkę później jadąc z przeciwka 29listopada :)

Ostatnia edycja:
nie Cariss to nie ja, dziś przemieszczałem sie na rowerze :D

znów pozdrowienia dla srebrnej 159 były łapy :D
i pozdrowienia dla kolegi ze 156, widziany dziś o 17.30 pod kombinatem, Al. Solidarności :D

Również pozdrawiam :)

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki Alfy GT parkującej na ulicy Chmieleniec :) Ramka tylko z tyłu, ale kto wie, kto wie ;)
Dla Pana ze srebrnej Alfy 156 (chyba) SW widzianej dziś po 9 na moście w Skawinie - łapek Pan nie widział ;)
I dla Pana z czerwonej 147 spotkanej tydzień temu w Skawinie - łapki były ;)

I wielkie podziękowania dla Pana z czarnej 159 SW na blachach SB za umożliwienie mi włączenia się do ruchu dziś rano w Skawinie :) Nie było ramek, ale może tu jest ;)

Jeśli GT widziałaś dzisiaj to ja byłem na Chmieleńcu ok. 10-11. GT zaparkowana na zakręcie aczkolwiek moje ramki nie są klubowe, są bardzo podobne do klubowych jedynie.

Amortyzatory
Powrót