• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Kto wczoraj na Dobrego Pasterza mrugal awaryjkami w czarnej GT na KR okolo 21?

Jeśli GT widziałaś dzisiaj to ja byłem na Chmieleńcu ok. 10-11. GT zaparkowana na zakręcie aczkolwiek moje ramki nie są klubowe, są bardzo podobne do klubowych jedynie.
A też widziałam, to pozdrawiam w takim razie :)
Tamta GT jest w kolorze... Hmm bladobłekitnym?? Szarym?? Sama nie wiem jaki to :P

Dla Pana ze srebrnej Alfy 156 (chyba) SW widzianej dziś po 9 na moście w Skawinie - łapek Pan nie widział ;)
Ano nie widział Pan, zagadany był :o W ostatniej chwili zauważyłem i tylko spojrzałem głeboko w oczy :D Pozdrawiam

Pozdrowienia dla ciemnej GT na blachach ONY ****, którą widuję prawie codziennie na parkingu KBP800 w Zabierzowie ;)

Pozdrawiam zdziwionego kierowcę brązowej 159 na ślicznych "włoskich" ramkach widzianej dziś po 17stej na Zakopiance :)

Kto jechał żółtą Mito QV w sobotę na plac Imbramowski?

Co to za panią w czerwonej 147 widziałem wczoraj koło 15:00 na skrzyżowaniu Saska/Przewóz/Płaszowska ? Przyznam, że ma czarujący uśmiech ;) Pozdrawiam.

Pozdrawiam kolege/koleżanke ze srebnej 156 mijanej dzisiaj ok 7 godziny na ul. Ochota :) Zauważyłem w ostatnim momencie, bo ze złości gryzłem kierownice. Przed skrzyżowaniem na ul. Wielickiej strzelił pasek wieloklinowy i zawracałem do domu ;) Łapki były :)

Pozdrawiam kolege/koleżanke ze srebnej 156 mijanej dzisiaj ok 7 godziny na ul. Ochota :) Zauważyłem w ostatnim momencie, bo ze złości gryzłem kierownice. Przed skrzyżowaniem na ul. Wielickiej strzelił pasek wieloklinowy i zawracałem do domu ;) Łapki były :)

Pozdrawiam wzajemnie. Uszy do góry, wszystko da sie naprawić. Przynajmniej ominęły Cię poranne korki :D

Pozdraawiam jeszcze czerwone GT szalejące wczoraj po Christo Botewaokoło 16....czyżby Kaczo?

.... i czarną 159 KCH widzainą w niedziele w Kluczach ale wtedy jechaliśmy Rydza 159.

Ostatnia edycja:
Ja pozdrawiam czarną 147 1.9 jtd, której wczoraj zostawilem wizytówkę za wycieraczką pod Realem w NS :)

Pozdrawiam kierownika 156 w sedanie, widzianego rano 6:45 koło ronda mogilskiego i grzegórzeckiego!

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 Kr widzianej dzisiaj ok 11.00 na Kazimierza Wielkiego. Bylo machane :)

Pozdrawiam kierownika 156 w sedanie, widzianego rano 6:45 koło ronda mogilskiego i grzegórzeckiego!
Również pozdrawiam :D

Ponad to wczoraj spotkane ciemnia 147 na ramkach w okolicy Niepolomic - odmachane
Zielona 156 chyba bez ramek w tesco na Wielicikiej. Również odmachane :-)

Pozdrawiam 147 JTD KRA z ramkami którą spotkałem dziś przed 11 na myjni w Skale

Widziane trzy alfy na ramkach. Droga Zawoja-Nowy Sącz.

Jedna GT na EOP, 156 KSU i 147 nie wiem jaka :P
Szkoda, że reakcji na łapy brak :D

Pozdrowienia dla wszystkich kilkunastu alf mijanych wczoraj na trasie rzeszów - Brzesko - Zakopane i z powrotem - szkoda tylko, ,że nikt nie odmachał, pomimo klubowych ramek, zresztą byłem ostatnio dwa razy w Krakowie i też brak reakcji - czy u was jeżdżą niewidomi???

Pozdro dla wlasciciela srebrnej 156 z bagażnikiem na dachu (na narty albo rowery) mijanej dziś kolo stadionu Sandecji, chyba kierowca mi pomachal :D w koncu ktoś :) ja macham wszystkim xD

Srebrna GT KWI...81, wczoraj o 17 10 pod oazaw strone Wieliczki. Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót