• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Ja tu sobie wypoczywam w Murzasichlu, a tu pod moim domem zaparkowała taka Bella. A moja w domu została niestety... Jutro muszę zapolować na właściciela aby silnik zobaczyć :-)

attachment.php
attachment.php

Załączniki

• IMG_0166.jpg
    IMG_0166.jpg
    134.2 KB · Wyświetleń: 391
  • IMG_0167.jpg
    IMG_0167.jpg
    92.7 KB · Wyświetleń: 382
ktos mi mrugał wczoraj kolo 21 na sołtysowskiej czy mi sie wydawało?
pozdrawiam

A parkowałeś już swoją? Masz już wjazd? Trzeba było jakoś dać znać, zeszłabym :) Pozdrawiam!
Zgadza się nowy chlebodawca wykazał się ogromnym refleksem i dał wjazd na bellę. Może w tym tygodniu też będę przy rurowni to będzie mini spot.

pozdrowienia dla czarnej 156 sw fl która jechała za mną od Góry Borkowskiej aż za Sułkowice rej KMY... i dla czerwonej 147 rej. TKI chyba na skrzyżowaniu Sawickiego z Bora Komorowskiego.

Może w tym tygodniu też będę przy rurowni to będzie mini spot.
Super, to daj znać :) Przychodzisz do nas na stołówkę? Czy do Hanki? Jakby co, to niech dyspozytorka po mnie zadzwoni - 8236. :)

Pozdro dla kierowcy srebrnej GTV na ramkach widzianej dziś na skrzyżowaniu czarnowiejska/miechowska ;)

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 166 na KR..... widzianej dzisiaj w świętokrzyskim. Jechałem za Tobą od Bilczy aż do Kielc na ul. Tarnowskiej. Stałem za Tobą przy Castoramie w Kielcach AR 156SW blue cosmo.

Pozdrawiam niebieską 156-tkę, która zaparkowała przy samym schronisku w Morskim Oku... to się nazywa wyjazd z klasą....
attachment.php

Załączniki

• IMG_0851.jpg
    IMG_0851.jpg
    134.3 KB · Wyświetleń: 337
Pozdrowienia dla oramkowanej 147-ki nr KPR94**, która stała dziś około 13:00 pod dworcem PKP w Miechowie. Mijaliśmy się na skrzyżowaniu ulic Sienkiewicza i Kolejowej, jechałem srebrną 156-ką zabrakło refleksu by wtedy pozdrowić :)

147 KRA z ramkami na rynku w Skale około 11.Skręcałeś na Wolbrom.Przed Tobą jechała tez 147 Na warszawskich blachach ale bez ramek.

PZdr dla czarnej 147 widzianej dzisiaj około 17 na ul. Sołtysowskiej w NH :)

Pozdro dla czerwonej 147 - dzisiaj koło 13:00 na al. Pokoju/Rondo Czyżyńskie.
P.S. Przed nami jechał jakiś obcy w 159, bez ramek ;)

Pozdrawiam wszystkich kierowców AR jadących dzisiaj po 13 drogą K-28 od Makowa Podhalańskiego w kierunku Suchej Beskidzkiej. Na odcinku 5 km minałem chyba ze 6 alf :)

Moze na wadowice uderzali, dzisiaj tam mial byc spocik:)

Amortyzatory
Powrót