• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Tak pomyślałem, szkoda, ze niedziela robocza bo tez bym się tam zjawił.

Pozdrawiam kierownika 147 blach nie pamiętam bo byłem zmęczony Zakopianką. Odmachane dzisiaj w Poroninie chyba. Jechałem 166 nero volcano do Zakopca. Pozdro.

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam ze Śląska, ostatnio spotkanych kolegów z dwóch Alfek 147 Pierwsze spotkanie z niebieską w Myszkowie koło PKO :D i drugą śmigającą, czarną przez Koziegłowy.

Pozdrawiam po raz kolejny Jerrego w 145 :D. Nie byłem Alfą, szedłem na nogach koło Lidla przy Urzędzie Skarbowym w kierunku Batowic ( czarne spodenki, żółta koszulka ) :P

pozdrawiam ciemną 159 na blaszkach zaparkowaną na błoniach koło 12, i widzianą w nocy GT tez na blachach i tablicach TSZ ? na kazimierzu nieopodal okrąglaka, POZDRO :)

Pozdrawiam czerwoną 147 widzianą w sobotę ok 10/11 na parkingu pod parkiem w Skawinie.
I wszystkie alfy na trasie Niemcy-Holandia-Belgia ;)

Pozdrawiam 147 widzianą na parkingu przy krokusie :)
attachment.php

Załączniki

• IMAG1620.jpg
    IMAG1620.jpg
    101.5 KB · Wyświetleń: 434
Pozdrawiam mijaną dzisiaj na ul.Strzelców poliftową 156-kę około godziny 14:40. Były łapki, moja trochę słaba chyba, bo telefon miałem przy uchu ;)

Widziana czarna 166 z przyczepka między nowym tagiem a Szczawnica na ramiączkach a następnie 156 w Bukowinie tatrzańskiej na ramkach, deszcz padał wiec nie wiem czy też.mniebwidzial :)

Pozdrawiam czarną 147 GT z ramkami. Stała na ul. Wieniawskiego (koło Orlenu) przed 18:00 tą. Moja czarna, oramkowana stała kilka aut dalej.

Widziana dzisiaj rano ok. 10:00 w Galerii Krakowskiej. Pozdrawiam :)
attachment.php

Załączniki

• IMG-20140821-00418.jpg
    IMG-20140821-00418.jpg
    149.6 KB · Wyświetleń: 267
Wczoraj w nocy Nowohucką kto to ze mną "jechał" ;) GTV 3.0 ? Klubowicz czy nie ?

Amortyzatory
Powrót