• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Swoją drogą bardzo ciekawy sposób parkowania
Fakt, ciekawy, ale może na usprawiedliwienie kierowcy, to po prawej stronie jest filar, więc nie zajął 2 miejsc parkingowych. Może po lewej wcześniej stał samochód bardzo blisko?? :P

Fakt, ciekawy, ale może na usprawiedliwienie kierowcy, to po prawej stronie jest filar, więc nie zajął 2 miejsc parkingowych. Może po lewej wcześniej stał samochód bardzo blisko?? :P

Ale jakie usprawiedliwienie, przecież prawą stroną jest już poza miejscem parkingowym :)

Wycofuje, masz racje nie zauwazylem filaru :) parkowanie przykładne bo kierowca zajął tylko pol miejsca ! Mój błąd :)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej AR nr rej SJ..... widzianej dziś na al. Powstańców Śląskich w Krakowie około godz. 12.00. :)

pozdrowienia dla czarnej 159 KPR... widzianej dzisiaj 6:30-6:45 na Igołomskiej na wysokosci przystanku przy bramie 5.Zauwazylem w ostatniej chwili w dodatku slonce paliło po oczach a na dodatek szyba czołowa u mnie to jeden gwiazdozbior(do wymiany:/)

Pozdrowienia dla Pana z granatowej AR156 widzianej dziś ok 14 w Skawinie pod Kebabem :) Zdziwieniu się nie dziwię ;) W końcu nie byłam Alfą a "nogami" :P

ok. 12-13, parking Lidla, os. Piastów, czerwona GT, ramki alfaholików, za kierownicą blondynka :)

Pozdro ale kierownika 156 sedan na rynku w Wieliczce - zatrąbił na mnie ( a szedłem pieszo) i nie skojarzyłęm ocochodzi :) Dopiero potem zobaczyłem ramki...

ja nieprzejeżdżam na czerwonych światłach PANIE MICHALE A MOJE GT NIE JEST CIEMNO SZARE..........

Dodano po 3 minutes:

TO APROPO 1.08.... Pozdrawiam czerwoną Brere machnięte koło północy dwa dni temu jak pakowałem sie po pracy do samochodu na placu nowym... kolege już kiedys zauważyłem, że parkował obok... oraz pozdrowienia dla kierowcy 147 zaparkowałem obok w tesco kapelanka wczoraj koło 13..:]

Ostatnia edycja:
Widziana przed chwilą na moście kolejowym w Batowicach czerwona Gt z ramkami

Dziewczyna od tej GT chyba nie udziela się na forum :)

To jeszcze pozdrawiam kierowniczkę czerwonej 145 widzianej na Wiślickiej przy lotosie

Pozdrawiam kierowcę jasno niebieskiej 159-tki widzianej dziś o 7.40 na Jana Pawła II. Podziękowanie za umożliwienie przejazdu :beer:

Pozdrawiam kierowcę jasno niebieskiej 159-tki widzianej dziś o 7.40 na Jana Pawła II. Podziękowanie za umożliwienie przejazdu :beer:
Fajnie, ale najprzyjemniejsze jest to, że awansowałeś moją 156 do 159. Kiedy ty masz czas tu czytam Twoją dyskusję o automacie tu przepuszczam Cę na skrzyżowaniu. Co do przejazdu alfy zwłaszcza na klubowych zawsze nawet jak nie jadę alfą.

Fajnie, ale najprzyjemniejsze jest to, że awansowałeś moją 156 do 159. Kiedy ty masz czas tu czytam Twoją dyskusję o automacie tu przepuszczam Cę na skrzyżowaniu. Co do przejazdu alfy zwłaszcza na klubowych zawsze nawet jak nie jadę alfą.

Hahahaha no własnie ten czas, brak czasu i człowiek się później myli! :driver: :).
W każdym razie jeszcze raz dziękuję !!! :beerglass:

Amortyzatory
Powrót