klusiobos
Nowy
- Auto
- AR 156 0'1 115KM SW była/ Jest: ALFA 159 1.9 JTS SW 0'6
Pozdrawiam czarna 159, uzyttkownik alces1? Na KBC .....Widziana dziś koło 19 ul.basztowej w krk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
AA mojapod M1 dzisiaj ?
I pozdrawiam kierowców dwóch czarnych 147 ek które przy okazji spotkałem, jedną własnie przy wyjeździe spod M1, były łapy![]()
W środę o 19 wpadnij jak jesteś w Krk tam są spoty gdzie stałeśPozdrawiam zdziwionego kierowce srebrnej 147 pod Realem.<br/>
Hehe,mówisz ze wygladalem na zdziwionego? ;-) byłem jeszcze wczorajszy,laska mi dupe trula i Ty wyskoczyles z reala i musiałem chwile ogarnąć co się dzieje;-)
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka