• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 Rejestracja RLA chyba. Mrugalem od ronda grunwaldzkiego dzisiaj po 17

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 widzianej dzisiaj po 15 pod bramą główną Kombinatu. Jechałeś obok a wyjeżdżałam z pracy i byłam chyba druga w kolejce i mnie nie widziałeś :)

Pozdrawiam Panią w czarnej 147 widzianej dziś na al Pokoju w Krakowie ok. godz. 20.00 :)

Pozdrawiam Pana z białej Giulietty z rejestracją KR, z którym minęłam się dziś jakby w lustrzanym odbiciu na Okrężnej w Tarnowie

Widziana wczoraj na moim osiedlu, koło 17;00 :) Pozdrawiam Alfisti! :)

attachment.php

Załączniki

• IMG-20140729-00392.jpg
    IMG-20140729-00392.jpg
    214.5 KB · Wyświetleń: 306
Czarna 156 SW KGR.Dziś po 14.00 skręcająca z Nowohuckej w Stoczniowców.

Widziana w Proszowiach ciemna 147 na ramkach z flaga...kolo KMP

Widziałam dzisiaj rano przed bramą 2 czarną 156, tylko, że bez ramek. Twoja przypadkiem? :)
Nie nie ale ta czarna jest od nas, moja
attachment.php
to ta i przez cztery ubiegłe dni jak podchodziłem do waszego biurowca to parkowałem nieopodal twojej
attachment.php
.

Załączniki

• P1010311.jpg
    P1010311.jpg
    104.3 KB · Wyświetleń: 330
  • WP_20140714_007.jpg
    WP_20140714_007.jpg
    96.8 KB · Wyświetleń: 333
Pozdrowienia dla wszystkich AR mijanyh dzisiaj popołudniu na trasie Wadowice - Kraków :)
Na 7 widzianych 3 odmachały;)

Wysłane z mojego GT-S7580

Antypozdrowienia dla idioty, który przeskoczył sobie na czerwonym z Przy Moście na Rollego. Ciemnoszare GT, może akurat forumowicz i może na przyszłość się zastanowi zanim spróbuje wymordować pieszych.

Jak to była rej tsz to wiem i raczej znam pacjenta! Godzina koło 16 17?

O 19 parkowałem na Serkowskiego, więc to było kilka minut po 19.00.

Pozdrowienia dla wszystkich AR mijanyh dzisiaj popołudniu na trasie Wadowice - Kraków :)
Na 7 widzianych 3 odmachały;)

Wysłane z mojego GT-S7580

Pewnie się mijaliśmy wiec pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót