Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jerry a nie z foliami na szybach z naklejka na tylej szybie ?
Nie pracujesz czasem na metalodlewie.Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 oramkowanej, która stała dzisiaj rano (koło 7:15) pod bankomatem przy bramie 2 wjazdu na kombinatJechałam do pracy, ale że za mną jechał ktoś, nie dałam rady się zatrzymać i zobaczyć, czy kierowca był w pobliżu
![]()
Z jancarza w srebrnych orłów to ja. Alfą jechałeś? żadnej nie zauważyłem. rusz się na spota kiedyś
Aaaa, to ten wariat co w ubiegły czwartek ok 12.00 koło karoseryjnej machał do ciebie żółtym kaskiem to jaNie, ale na terenie Huty, blisko Metalodlewu. Na "rurowni"![]()
No proszę, a ja nie wiedziałam, o co chodzi. Następnym razem odmacham, obiecuję!Aaaa, to ten wariat co w ubiegły czwartek ok 12.00 koło karoseryjnej machał do ciebie żółtym kaskiem to ja.
Nie na metalodlewie właśnie, ale na tę chwilę nie mam wjazdu a pod bramę jeżdżę autem firmowym.No proszę, a ja nie wiedziałam, o co chodzi. Następnym razem odmacham, obiecuję!Na karoseryjnej pracujesz? Nie widziałam tam nigdy 156 ... Chyba, że dalej na parkingu stoisz i jest niezauważalna z drogi ... Będę wypatrywać
![]()
Czyżby jakieś małe wykroczenie?Nie na metalodlewie właśnie, ale na tę chwilę nie mam wjazdu a pod bramę jeżdżę autem firmowym.
Zmieniałem pracodawcę i przez to jestem bez wjazdu, ale faktycznie 40km/h słaba sprawa.Czyżby jakieś małe wykroczenie?Swoją drogą to 40km/h to lekka przesada ...
AA mojaA kogo to ladna bella?
/mv