• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Dziś o 15.00 na Srebrnych orłów oramkowana ,czarna 147 po fl chyba.

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 146 oramkowanej, widzianej wczoraj ok. 16:00 jak skręcała ze Stella-Sawickiego w Bora Komorowskiego. Ja stałam na czerwonym i chyba mnie nie widziałeś :)

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 oramkowanej, która stała dzisiaj rano (koło 7:15) pod bankomatem przy bramie 2 wjazdu na kombinat :) Jechałam do pracy, ale że za mną jechał ktoś, nie dałam rady się zatrzymać i zobaczyć, czy kierowca był w pobliżu :)
Nie pracujesz czasem na metalodlewie.

6:20-6:30 widziana szara 166 KR...TX?TU? na ramkach na rondzie Kocmyrzowskim-pedziła w strone DH Wanda

ps.jechalem Rosso 166

Aaaa, to ten wariat co w ubiegły czwartek ok 12.00 koło karoseryjnej machał do ciebie żółtym kaskiem to ja.
No proszę, a ja nie wiedziałam, o co chodzi. Następnym razem odmacham, obiecuję! :D Na karoseryjnej pracujesz? Nie widziałam tam nigdy 156 ... Chyba, że dalej na parkingu stoisz i jest niezauważalna z drogi ... Będę wypatrywać :)

No proszę, a ja nie wiedziałam, o co chodzi. Następnym razem odmacham, obiecuję! :D Na karoseryjnej pracujesz? Nie widziałam tam nigdy 156 ... Chyba, że dalej na parkingu stoisz i jest niezauważalna z drogi ... Będę wypatrywać :)
Nie na metalodlewie właśnie, ale na tę chwilę nie mam wjazdu a pod bramę jeżdżę autem firmowym.

Wczoraj lecialem za Brazowa 159 sw na ramkach w strone kalwarji ok 18godz mrugalem machalem ale zadnej reakcji chyba ramki odziedziczone po poprzednim wlascicielu

18:30 galeria krakowska. Zaraz na wjeździe na parking. Czarna 147. Oramkowana

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie na metalodlewie właśnie, ale na tę chwilę nie mam wjazdu a pod bramę jeżdżę autem firmowym.
Czyżby jakieś małe wykroczenie? :P Swoją drogą to 40km/h to lekka przesada ...

Czerwona gt. Skrzyżowanie fieldorfa nila i pradnickiej. Czyżby ktoś po sąsiedzku ::)?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

pozdr dla kolegi w szarej julce, mijalismy sie na zaborskiej w oswiecimiu, kolega machnal lapką, odmachalem ale nie wiem czy zauwazyles :)

Amortyzatory
Powrót