Łysy0800
Użytkownik
Masz gdzieś Swoje bezpieczeństwo i innych, Twoja sprawa.
No jasne, nie ma to jak przed sprzedażą zamontować TRW jako prezent dla nowego nabywcy.
Zazdroszczę beztroski w wydawaniu pieniędzy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Masz gdzieś Swoje bezpieczeństwo i innych, Twoja sprawa.
No jasne, nie ma to jak przed sprzedażą zamontować TRW jako prezent dla nowego nabywcy.
Zazdroszczę beztroski w wydawaniu pieniędzy.
Witam.
zadam wam takie pytanie, jeśli ktoś jest wyuczonym mechanikiem i posiada dyplom technika mechaniki,
ale nigdy nie pracował w zawodzie to czy może sobie sam wymienić wahacze,
czy po prostu trzeba mieć zarejestrowany warsztat i nie znać się na robocie,
w końcu potrzebna jest tylko pieczątka na gwarancji i nieważne kto zakłada,
więc jak to jest?
Gdyby ktoś z Was, zakładających ten najtańszy złom widział, jak taki wahacz potrafi się złamać, to nikt by pewnie nie uwierzył.
Jak kogoś nie stać na naprawy Alfy Romeo, a kocha włoską motoryzację, to polecam gamę Fiatów CC/SC.
Pozdrawiam.
Inter Cars.
Ja tam kupuję wahacze TRW.
P.S. Pierwsza rozsądna wypowiedź w tym temacie.
ma ktoś może wahacze z kalamitkami? http://autosklep24.pl/pl/p/Wahacz-gorny-ALFA-147-156-GT-lewy-ZE-SMAROW./10551 czy coś to w ogóle daje? w sumie to tam tuleja jest na sztywno to co tam smarować?
to jak ten wahacz w końcu działa? tuleja stoi a miejscu a po niej ślizga się aluminiowy wahacz? jeśli tak to konstrukcja normalnego wahacza bez kalamitek nie jest do końca przemyślana, przecież wiadomo, że jak jest tarcie a nie ma smarowania to się szybko zużyje. no chyba, że jest tak jak ja myślę, że tuleja jest na sztywno z wahaczem i mocowaniem a za ruch wahacza odpowiada elastyczność gumowej tulei, ale jeśli jest tak jak myśle to po co kalamitki?Kalamitka daje możliwość smarowania tulei. Ma to ograniczyć efekt skrzypienia i wydłużyć żywotność.
Czekam na informację z Włoch jak dokładnie wygląda temat rozprowadzenia smaru - jaka jest konstrukcja tulej.