Krzysiek156
Nowy
u mnie wymiana tarcz, klockow, gum stabilizatora i wahaczy dolnych - 400zl co tez mi sie wydawalo duzo 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Biorąc pod uwagę, że wymiana gum stabilizatora jest czasochłonna, a do tego nie każdy warsztat chce się tego podjąć(!), to cen na prawdę bardzo przystępna.mi za wymiane 2 wahaczy góra TRW + wymiana gum na poliuretan na stabilizatorze + wymiana tylnej tulei dolnego wahacza x 2- powiedzial 280zl wydaje mi sie ze nie jest zle
Panie/Panowie i jak się sprawują Stenbergi? Nie trzeszczą? Jeżdzą? Ktoś już przejechał parę tysięcy na nich? może coś powiedzieć?
No wlasnie podaj moze ile przejechales, tak jak pisze ~Pablo, bo jakby sie wzorowac na mnie (od stycznia do kwietnia po 400km na miesiac, a ogolnie srednia w miesiacu to max 1000km), to moze byc srednio miarodajneu mnie komplecik, jakies 2-3 miechy, WROCŁAW, 17", dupne opony
I jest gitara![]()