radosuaf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
Alfa Romeo nigdy nie osiągnie poziomu BMW czy Audi/VW
Oj, aż tak bardzo bym się nie rozpędzał...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Alfa Romeo nigdy nie osiągnie poziomu BMW czy Audi/VW
z czym do ludzi? Bo na pewno nie z rdzewiejącymi klamkami i halogenami, z trzeszczącym zawieszeniem i wnętrzem auta, z problemami ze skrzynią biegów, niszczącą się po dwóch tygodniach tapicerką skórzaną, i tak dalej można wymieniać w nieskończoność....
O jakim wzorze mówisz? 60 lat garbusa, to polonez był produkowany krócej.Golf to dalej będzie wzór który mam nadzieję Alfa kiedyś posiądzie
Znaczy każdy będzie mógł pozostać przy własnych wnioskach jednocześnie obdarzając przeciwników bukietem epitetów.
No to w moim przypadku zawieszenie to klasa ..hmm.. Dacia? nie raczej Tatajaka została użyta technologia w napędzie i zawieszeniu auta.
Z tego co widzę na forum to ja i Tom & Julia mamy podobny problem z zawieszeniem na mrozie, ja nie parkuje w garażu i w pierwszych 20 minutach jazdy stuka więc jest to na 100% wina niskich temp. bo jak odebrałem samochód były temperatury dodatnie i stukania nie byłoskrajnych opinii (od u mnie wszystko w 100% ok do zawieszenie jak w Dacia i Tata) to nie spotkałem
A że tak powiem kolego jaką wiersję zamówiłeś ( bo w tym temacie cię nie ma: http://www.forum.alfaholicy.org/mito_giulietta/38150-mito_giulietta_statystyka_uzytkownikow.html ) ,że tak narzekasz na tanie plastiki i spasowanie elemntów? W wersji distinctive + pakiet sport + skóra niczym, materiały ani ich spasowanie nie odbiega od wymienionych przez ciebie marek - oczywiście klasa premium kompakt... Oglądałem Giuliette kilka razy przed zakupem, nie musiałem tego robić dokładnie bo te tanie plastiki rzucają się w oczy, tak samo spasowanie poszczególnych elementów. Wiedziałem w co się pakuje i nie żałuje tego. To co mnie razi to wstawianie Giulietty do klasy premium obok Audi, BMW i Merca ....
Czytam ten wątek i czytam i tak skrajnych opinii (od u mnie wszystko w 100% ok do zawieszenie jak w Dacia i Tata) to nie spotkałem. A na forum golfa V spędziłem prawie 4 lata - wszyscy narzekaliśmy w sekcji DIESLA na trzeszczenie w podszybiu, stukanie w desce rozdzielczej - ale nie było przypadku by jak jeden mąż, no prawie jak jeden psioczyć na zawieszenie czy tym podobne usterki. Serio dla samego przekonania warto kupić Alfe![]()
MultiAir, Premium, Sport2, pełna skóra, szklany dachjaką wiersję zamówiłeś
No to w moim przypadku zawieszenie to klasa ..hmm.. Dacia? nie raczej Tatanie wiem jaka to klasa
![]()