Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oprogramowanie pomijało test centralki wtrysku poprzez sieć CAN podczas uruchamiania silnika i wtedy centralka nie pracowała prawidłowo - zostało wgrane takie które wykonuje ten test - taką dostałem informację. Objawem zewnętrznym jest właśnie niewypełnianie grafiki przedstawiającej cdisnienie doładowania w trybie "D", więc jak komuś ta grafika nie wypełnia się dynamicznie do końca to sygnał że coś jest nie tak.Wymieniali jakis układ elektroniczny czy tylko programowali na nowo ? Jeśli programowali to nie wiesz czy wgrali jakąś nowszą wersję oprogramowania?
... No nic umówiłem się do serwisu - ale już się boję usłyszeć "ten typ tak ma" lub "ja nic nie słyszę" .....
..?
Nie wiem do jakiego jeździsz serwisu ale ten który ja odwiedzam bardzo chętnie wymienia wszystko na gwarancji (placi za to włoska centrala) - im więcej tym lepiej
Każdą alfę serwisowałem w Carserwisie na 1-go Sierpnia...który serwis warszawski odwiedzasz ...
I tak miałem zamiar zmienić na skórzaną.
Napryskaj dowolnego smaru silikonowego DO SRODKA do uszczelek - pomaga natychmiast. Tylko lej az nie wycieknie na dole.5 - trzeczczace uszczelki w drzwiach - do teraz nie naprawione,trzeszczy jak cholera
dokladnie....wystarczy prysnac silikonem i problem znika na zawsze![]()
jeden nowy problem...od jakiegos czasu podczas wysiadania zawsze dostawalem "kopa" kiedy dotknalem drzwi...ostatnio w nocy gdy wkladalem kluczyk tez mnie kopnelo i zauwazylem male zwarcie gdy kluczyk dotknal stacyjki...mam nadzieje ze da sie to naprawic....
---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:34 ----------
moze ktos wie, czy gwarancji podlega rowniez trzeszczacy podlokietnik od strony kierowcy, zaraz kolo regulacji szyb ten plastik stracznie skrzypi oczywiscie jak sie go tylko rusza...
U mnie przestała działać zmywarka w bagażniku. Czy ktoś wie jak to naprawić, wymienią na gwarancji ?
Zaczynam mieć wrażenie, że połowa z "problemów" to malkontenctwo lub zwyczajna nieznajomość działania samochodu/praw fizyki. Generalnie im więcej śmiechu tym mniej zwracam uwagę na ten dział.
W ASO chyba poskladaja się ze śmiechu gdy ktoś zgłosi usterke: auto mi się elektryzuje.Też zauważam, że auto się dość mocno elektryzuje. No w zasadzie, albo auto ocierając o powietrze, albo ja ocierając się o siedzenia. Co do rozwiązań z malucha, to w sumie może to jest jakaś myśl, kolejna, po niesynchronizowanej jedynce...![]()
Oj mogło by się dziaćGdybym tylko mógł dałbym wszystkim nudziarzom z tego forum po Golfie na 3 miesiace. Oj, to by się działo.