radosuaf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
Wy chyba mieszkacie w innym kraju niż ja
. Gdybym miał się kierować tymi względami, to chyba wziąłbym czarną
.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czyli "rozum wygrał przed sercem" (jak w reklamie TPSA)Spoko, ja się cieszę z mojego białego koloru przed latem. Mniejsze nagrzewanie było jednym z istotniejszych argumentów wyboru koloru. Ostatni jeździłem ciemnymi kolorami - masakra.
Ktoś wcześniej pisał o jakimś niedopasowaniu tapicerki/zatrzasku przy tylnej kanapie. Skutkowało to właśnie stukaniem. Poszukaj tego postu.
a nie da rady jakoś zamontować/zamocować żeby nie "wylatało"? np. "super glue"?Jeśli mowa o wersji z bose, to konektor wiazki od subwoofera lubi wyskoczyć z zatrzasku. Szukaj pod mocowaniem prawego tylnego fotela od strony bagażnika. U mnie wylata co dwa tygodnie![]()
Sure sure... Musi się tylko chcieća nie da rady jakoś zamontować/zamocować żeby nie "wylatało"? np. "super glue"?hehee
zamówiłem Julkę z Bose - czyli mogę mieć ten sam problem....
Niestety nie zamowilem Bose .... To chyba właśnie tak jak wcześniej kolega pisał jakiś element tapicerki bądź jakiś mały plastik wnosząc po częstotliwości dźwięku.
Znalazłem w prawych drzwiach taki mały plastikowy trójkącik - to pewnie on pobrzękiwał. A jak u was z mocowaniem spojlera na klapie - u mnie jakby z jednej strony (prawej) był słabiej doklejony/dokręcony i się delikatnie rusza

Przechodzilem i przez to: notorycznie cos mi pobrzekiwalo w tych okolicach. Probowalem z maskownica glosnika itp - nic z tego. Problem rozwiazalem wkladajac mocno poskladana kartke papieru miedzy boczek drzwi a blache wlasnie po sciagnieciu tego trojkacika. Od 3 dni ciiiiiszzzaaaMożesz doprecyzować, który trójkącik? Chodzi o ten spory przy lusterkach?