Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Penrite HPR5 5W40 w moim Jtdku dobrze się spisuje
Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka
Dla mnie pewniaki jeśli chodzi o marki to : Meguin/Liqui Moly, Penrite, Millers, Amsoil, Neste to tak w skrócie i uproszczeniu. W sumie jeszcze Specol bo czemu nie?
Gdzieś znalazłem, że HPR5 do benzyny ma domieszkę PAO.Takie pytanie mam z ciekawości dlaczego HPR 5 nazwany jest pełnym synetykiem, a ta samo dedykowane do klekota pół syntetykiem. Oba to HC przecież?
a co z Motulem i Valvo?
Tu jest, zddp sporo stąd wg mnie bardziej typ wysoki SAPS i poziom depozytów API SL pewnie.
Czy są jakieś przeciwwskazania do zastosowania Penrite HPR 10 10w50 w v6 w lecie ? Mam zamiar znowu wdrapać się na passo del stelvio i nie chce katować silnika jak poprzednio na 5w40 max life
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka