S
Sylwia
Guest
przypadnie raz w roku i zawsze co 20tys.km wymieniam olej
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tak myślę że auto użytkowane na takim oleju i dość częstą wymianą ( choć znam ludzi którzy wymieniaja co 10 tys )musi byc ostro jeżdżone , czy się mylę?Sylwia napisał:przypadnie raz w roku i zawsze co 20tys.km wymieniam olej
Nie mam pojęcia jak jeżdzi dziewica :lol: nie wiem co mam powiedzieć :>>adasco napisał:niekoniecznie.....
ja jezdze jak dziwica, a bede nadal racinga zalewal na okolicznosc faktu, ze wiekszosc jazdy wypada w miescie.....
Jurcio_8v napisał:Hej Szary!
A może Valvoline Max Life? Podobno Valvoline i Motul to jedne z niewielu firm które wiedzą co produkują.
Ja swoją przedwczoraj zalałem Valvoline VR-1 Racing 10W60, półsyntetyk (przebieg 243000)...szykują się jazdy torowe![]()
miirage napisał:Ja mam alfke 156 przebieg 140tys rok 98 i mam zalany Castrol RS 0w40. Taki byl seryjnie jak ja kupilem od niemca i wlalem to samo czy dobrz ezrobilem, a moze pora juz na cos innego??? Co powiecie....
Alfista napisał:0w to zabojstwo dla luzno spasowanego silnika