Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
za Xcess 135 mogę dostać u lokalnego sprzedawcy
Ale to będzie TEN olej, czy tylko o takiej nazwie i w podobnej bance ?
Cena hurtowa w oficjalnej dystrybucji jest niestety wyższa![]()
Zastanawiam się pomiędzy valvo SynPower ENV C2 5W-30 a NESTE 5W30 CITY PRO C2 i w sumie to jestem bardziej przekonany co do valvo, tylko ten TBN trochę niski ...
nie ukrywam,że cena jest dla mnie ważna.
zastanawiam sie nad tym shellem ale wlaąnie słyszałem że coś technologia sie tam zmieniła
czy oferta petrostar (Motul x-cess 5l), za 139,95 zł jest już akceptowalna za oryginalny produkt? U nich kupuje oleje, ten kupuje do MiTo. Powinienem się martwić?
czy oferta petrostar (Motul x-cess 5l), za 139,95 zł jest już akceptowalna za oryginalny produkt? U nich kupuje oleje, ten kupuje do MiTo. Powinienem się martwić?
Poprzedni wlasciciel lal valvoline 10 w 40 ti chyba ten max life. Jest ok?Panowie a jaki olej polecacie do 156 2.4 jtdm 175 km ?
Ja bym brał Meguina jednak, sprawdzony z Archoilem nawet w AMG ;-)Panowie, co lepsze?
Meguin Super Leichtlauf 5W40, czy NESTE CITY PRO 5W40?
Oba wzbogacone o AR9100 lub 9200V2.
Alfa 159 2,4 230 KM bez DPF, rzadko użytkowana po mieście, parę razy do roku delikatnie na torze. Wymiana co 10 tys. km.
Pewnie na własnych Nexbase GIIINa jakich bazach jest Neste?