• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GT] Szkodnikowe gt :))

Przebieg rosnie :))nadal zadowolony wczoraj trasa 500km i 6.5 L/100 wyszło chyba sporo jeszcze :).Na zakretach kusi gaz wciskac:)zamiast zwalniac.Po zamachu gołebia gt troszke do dołu i lampa by poszła ale sladu niema:)

teraz to chyba juz foto niebedzie az do wiosny:))gt juz na zimowych 16 telefonach i ta wygląda jakby zamałe koła miała po 18:))

awaria dzis mała:) czujnik parkowania cos piszczy,a i cos klakson niedziała,ponad 6 tysi km nakreciłem od kupienia:))

Ostatnia edycja:
attachment.php
ładny tyłeczek ma:)))

Załączniki

• IMG_7174.jpg
    IMG_7174.jpg
    80.3 KB · Wyświetleń: 261
Dat ass... :D

Piękny ten kolorek.
Co do klaksonu sprawdź bezpiecznik, jak nie to, to przed prawym przednim kołem są, w 145 wystarczyło wymontować i pokręcić tą śrubką, która jest w samej trąbce, śmigało jak nowe :D

no ładnie;D tylko sie tak zastanawiam czy to Q2 w 1.9 jest, tyle wiem ze przy mocy 3.2 gdzies da sie odczuc róznice miedzy serią...

wydaje mi sie:)ze czuc na zakrecie:)ten sam zakret robiłem łagodnie i ostro:)i czuc jakby szarpniecie kierownicy:),ale to ze Q2 to mnie niekreci:))dobrze ze jest czerwona:)))))

to daj mi to Q2 jak Cie nie kreci;D
mi się bardzie sprzyda jak Tobie;D

wrescie xenon ładnie mi swieci:)w czwartek ustawiane miałem na diagnostyce ,a dopiero dzis po cie,ku efekty zobaczyłem i wrescie jest dobrze i widze daleko a nie z 6metrów przed samochodem:))).ale dziwne jest to ze na przegladzie powiedział inny diagnosta ze dobrze ustawione a lipa była,aa i ten sam stwierdził ze amortyzatory padniete,a jednak z tym tez sie mylił:)

Ostatnia edycja:
dzis gt Motula dostało:)i filtr knechta:)),powiem tak naczytałem sie tematu o olejach sam niewiedziałem co zalac:)),,a i kupiłem uszczelke dzwi-szyby bo na tej co mam centymetrowe pekniecie mam:)

Amortyzatory
Powrót