• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Suwałki zgłoście się!

Wpadajcie na spota do Białegostoku dnia 15.10. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego. Atrakcją spotu będzie rywalizacja o Mistrza Podlaskiego Klubu Alfa Romeo w jeździe na gokartach.
Pozdrawiam i zapraszam

Chętnie bym złoił wam skórę na tych kartingach ale będzie ciężko się pojawić panie MaRcCo bo znów spot w piątek...:(

Przeszkadza komuś jak będą widoczne blachy na fotkach?:confused:

Może niech chłopaki najpierw sami się złapią a następny można się spotkać u nich albo u nas.

Odpowiedni dzień i godzina także jadante wiesz że mnie długo nie trzeba namawiać:P ja melduję się w Ełku i mam nadzieję że Ty też hehe. Paczek Ty też tam nie ściemniaj tylko dawaj dawaj:D

Wiem, że dzisiaj ciężko znaleźć chwilę wolnego czasu i nikt nie jest szejkiem naftowym ale jeżeli tylko ktoś ma ochote z Suwałk lub z Białego to jak najbarzdiej zapraszamy - oczywiście pamiątkowa naklejka ze zlotu też będzie​

TERMIN SPOTU - 30.10.2010 (SOBOTA)
GODZINA - 17:00
MIEJSCE - PARKING POD MARKETEM KAUFLAND
W PLANIE - PRZEJAZD PROMENADĄ NA JEZIOREM I SPRAWDZENIE MOCY NA OBWODNICY:D
ZABRAĆ - DOBRY HUMOR I APARATY FOTO​

Ostatnia edycja:
Wpadajcie na spota 12.11. godzina 18:30 Białystok Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego.

Suwalszczanie i alfiści z okolic: może jest ktoś zainteresowany zhamowaniem swojego auta??? Jesli tak to w najbliższych dniach w godzinach popołudniowych razem z chłopakami chcemy podjechać do Augustowa na tamtejszą hamownie maha 3000 ( renoma w całej Polsce).Koszt ,jesli było by nas więcej 100zł.Na dzień dzisiejszy jest chętnych 4 osoby.Jak by co mój numer 889 002 710,lub piszcie do Ceziego.

Pozdrawiam.

No przy więcej niż 4 auta myślę że da się jeszcze negocjować cenę :D :confused: Trzeba dać znać jednak odpowiednio wcześniej żeby konkretny dzień zaklepać.

Jak coś to zostawiam tel: Czarek / Cezi 510 081 621

POZDR

Jak ugadamy termin z kierownikiem hamowni,to można w międzyczasie zorganizować spota.Co panowie na to??

Panowie jestem w Suwałkach do wtorku. Można np. w poniedziałek się spotkać.

Panowie w poniedziałek 15 listopada z chłopakami jedziemy na hamownię do Augustowa na godzinę 17.Fajnie byłoby przy okazji zrobić spota,więc jakby co zapraszamy Suwalszczan i innych alfistów z okolic .

Jak chcecie skasować jakieś błędy to sprawiłem sobie FIAT ECU SCAN USB na obd2. Jak by ktoś potrzebował to pw lub sms.

Amortyzatory
Powrót