• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Suwałki zgłoście się!

Coś tu się chyba wszyscy wymeldowali na wakacje:confused: moze jakieś ognisko czy maly spocik????:) dzis to czyba szypula na ul buczka widziałem okolo godziny 14:D bylem firmowa ciezarowka także pewnie mnie nie widziales:driver:

Jeszcze ktoś z Suwałk "żyje" na tym forum?:confused: rzuciłem spontaniczny temat na www.forum.pkar.pl temat Podlaski SPOCIK. Jak jest ktoś ZA to dajcie znać:D

Czy jest z nami właściciel srebrnej Alfy GTV na suwalskich blachach ?

Niestety kolegi od gtv nie ma ale to mój sąsiad wiec mogę Cie z nim skontaktować.

Pączek dzięki, chciałem tylko wiedzieć tylko kim jest ten kolega, czy jest znany w towarzystwie i jaki piec ma pod maską :) a swoją drogą dzisiaj nie miałeś jednego światła hehe :D Jakie ty masz u siebie żaróweczki ?

Moja funia miała spotkanie z bykiem :(
Tradycyjnie już żucam hasło SPOT. Tym razem proponuję miasto Augustów jako iż niedawno pojawił się w nim nowy szczęśliwy posiadacz 156 Cezi, który to odwiedził nas w suwałkach.
Wstepnie niezobowiązująco proponuję datę 31 sierpnia (pożegnanie wakacji) ok godz 19. Miejsce może rynek, albo parking nad jeziorem przy molo? Cezi jeśli masz lepszy pomysł podsyłaj. Fajnie było by pokazać się w grupie szerszej publice. To narazie wstępny plan, więc prosze o ewentualne uwagi.

Ostatnia edycja:
No jak dla mnie to możecie wpadać codziennie:agree: Data, godzina jak najbardziej pasuje, miejsce tj wspomniany przez Ciebie Postiw również (spory parking), także serdecznie zapraszam. Oczywiście później można się gdzieś przemieścić:) czekamy na odzew...

Dobra! To zgodne z powiedzeniem że dwoje to towarzystwo a troje to tłum podaje oficjalny termin spotu: 31 sierpnia 2010 roku ok godz 19 przy Rynku Zygmunta Augusta w Augustowie.
213.jpg

I jak zawsze, dajcie cyne tym których znacie.

Ostatnia edycja:
To i ja się piszę, może po prostu wszyscy z Suwałk pojedziemy w "kolumnie" do Augustowa ?

Ja nie obiecuje bo miałem male kuku , chlop pierwszeństwo wymusił i mam trochę brzydkie auto

To czekam o 19 na parkingu na rynku. Do ... w sumie to już dzisiaj. pozdr

Kolega który napisał o istnieniu Podlaskiego Klubu Alfa Romeo poprosił o pomoc w niedziele 12.09.10 od godziny 16 do 20 będzie Impreza charytatywna na Węglówce i chciałby żebyśmy siępokazali i nawet jakoś wsparli całą impreze mam nadzieje że kilku chętnych się znajdzie. Wiecej info na http://www.forum.pkar.pl

Panowie w takiej sytuacji proponuje zapoznać się z wpisem na forum podanym przez MaRcCo, cel jest szczytny zakup pompy insulinowej.

Osobiście się wybieram gdyż będę w białym w tę niedzielę.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót