• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Suwałki zgłoście się!

witam wszystkich jestem tu nowy i chciałbym zapytać jaki serwis mechaników polecacie do alfy w suwałkach dość dobrych i nie drogich?
a i gdzie mozna na komputer jechać?
pozdrawiam wszystkich

Pozdrawiam Suwalki ,bo mam tam duzo rodziny w samych Suwalkach (osiedle polnoc ul. Litynskiego...) i w okolicach ,Wizajny ,Żytkiejmy ,Lenkupie :) kocham te tereny i wspomnienia z wakacji...

witam wszystkich jestem tu nowy i chciałbym zapytać jaki serwis mechaników polecacie do alfy w suwałkach dość dobrych i nie drogich?a i gdzie mozna na komputer jechać?pozdrawiam wszystkich
Witam Akurat jestem w okolicach Suwałk i tez potrzebuje jakiś namiar na kogoś godnego polecenia.Pozdrawiam.

Salon Fiata a z prywatniej mechaniki Auto Partner na ul.Lesnej Pan Kimszal na Swierkowej badz Karas na 23 pazdziernika

Witam Kolegow z Suwałk, Ełk i okolice zapraszają na II SPOT Alfamaniaków z Warmiii i Mazur

Miejsce - Parking pod Kauflandem Ełk
Data - 09.07.2011 (sobota)
Godzina -17.00
W programie - sprawdzenie mocy na obwodnicy i przejazd promenadą + Hot-Dogi z BP :)
Zabrać - dobry humor i aparaty fotograficzne

pojawiła się piękna inicjatywa wyjazdu w niedziele do augustowa w związku z pływaniem na byleczym, ekipa z białego sie zjawi, kto się pisze z suwałk i okolic?

Witam! Poszukuję dobrego i uczciwego mechanika... Alfa (silnik) zalana wodą, woda w silniku, wiadomo o co chodzi. Ktoś podrzuci kontakt do dobrego speca od Alf w Suwałkach? Chodzi o kontakt do konkretnego gościa który zaglądnie i powie wprost "tyle naprawa" za wymianę tego i tego... lub "silnik na złom" bo w przypadku zalania JTD i taka opcja niestety wchodzi w grę. Sprawa pilna, czarna Alfa zalana na Paca w Suwałkach w ostatnią niedzielę w nocy... Pozdrawiam i z góry dzięki.

Ostatnia edycja:
Hej. Ja co prawda nie z Suwałk ale pozdrawiam ciemną ( nie pamietam dokladnie koloru ) 156 z terenu firmy produkujacej ramki do obrazkow ( dla wiadomych wiadomo o jaka chodzi ). Z dwa tygodnie tamu ją tam spotkalam. Chyba jakis pracownik

A żyje ktoś tu jeszcze na tym wątku czy wszyscy już alfy posprzedawali ;)?

Witam witam żyjemy i mamy się dobrze :) Ja 3 dni temu wróciłem z Krymu własnie Alfka zrobiłem 4200km i wszystko bez najmniejszego problemu. Jadąc w tamta stronę na drodze dojazdowej do Białegostoku mijałem chyba kolegę Wiertło 156SW na białostockich blachach z naklejkami PKAR.A na Ukrainie alf prawie 0 :( przez cała drogę widziałem dwie 159 w Równym i gdzies po trasie na Krym 90 - foto. Wiec pozdrawiam i może zmontujemy jakieś spotkanie na zakończenie sezonu :)

alfa.jpgalfa2.jpgalfa3.jpgalfa4.jpgalfa90.jpg

Ładna wycieczka:) Wrzuć więcej fotek chętnie obejrzę. Napisz mniej więcej ile cię to wyniosło no i ile dni byłeś oczywiście? Chodzi mi właśnie po głowie taka wycieczka na Ukrainę tylko jeszcze o jedno miejsce chciałbym zahaczyć po drodze...

A dokładnie to opustoszałe miasto Prypeć:girl_wacko:

Amortyzatory
Powrót