• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Suwałki zgłoście się!

No cel jak najbardziej szczytny tym bardziej że mój starszy brat też choruje na cukrzycę...Jadante wyślij mi na maila swój nr tel to jak coś to i telefonicznie byśmy się łapali np w takich sytuacjach jak wyżej. Kilka dni nie miałem dostępu do neta i oooo jak wyszło... pozdr

Cezi już wysłałem swój numer na priv. Zdjęcia z imprezy są na stronie: http://picasaweb.google.pl/dhante.a/SpotWBiaYm?authkey=Gv1sRgCIj2ydLY-6qvyQE&feat=directlink , ale akurat wiem że już je widziałeś :) jak zadzwonisz to pogadamy bo kilka nowych koncepcji się urodziło.

---------- Post dodany o godzinie 09:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:04 ----------

---------- Post dodany o godzinie 09:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:05 ----------

DSC_4092.JPG

Słuchajcie (czytajcie) chłopaki w ełku sie mobilizują, obiecałem że jak się zbiorą to ich odwiedzimy w najgorszym wypadku pojade sam ale już teraz was informuję i liczę na czynny udział. Jeśli wyślecie mi numery telefonów na priv to będę mógł wysyłać wam sms-y przed każdym spotem.

W związku z faktem iz od ostatniego spotu mineło już troche czasu a są pewne sprawy do omówienia postanowiłem w dniu 7 października 2010 roku zorganizować spot w suwałkach przy ucentrum handlowym Plaza ok godz 19:00. Głównym tematem będzie relacja z odległego już nieco spotu na Węglowej w Białymstoku, oraz kilka wiadomości do przekazania. Równocześnie liczę na deklaracje uczestnictwa. Pozdrwiam!

1) jadante

Ja będę :) Ale przydało by się kogoś nowego zaprosić tyle Alf na świeżych blachach jeździ piękna 147 po fl 156 ze 2 sztuki trzeba coś pomyśleć

Mam tez gorącą prośbę do uzytkowników forum o rozpropagowanie wiadomoścvi o spocie wśród właścicieli alf które spotykacie na codzień, sam pozostawiałem kilka namiarów za wycieraczkami.

Z miłą chęcią i ogrmoną ciekawością bym podjechał,ale 7 to akurat umnie dzień roboczy do 22. Będziecie jeszcze w październiku robić spotkanie ??

Paczek to kopiujesz listę i się dopisujesz:) ale zrobię to za Ciebie...

1) jadante
2) cezi
3) Paczek.gsm

Po wiadomości na priv:
1) jadante
2) cezi
3) Paczek.gsm
4) Wodzu 33

Kilka wiadomości zostawiłem już za wycieraczkami i jeszcze kilka zostwie.

Ostatnia edycja:
Widzę, że się rozkręcacie. Bardzo pozytywnie. Będę w Suwałkach jakoś na początku listopada może uda się zorganizować jakiś spocik, ale to odległa przyszłość.

Specjalnie z tej okazji coś się skręci :) Jeżeli w czwartek będzie więcej osób niż zazwyczaj to napewno spoty będą częściej w różnorodnych miejscach, bardziej rozpromowane i tematyczne bardziej. Ale podstawą jest frekwencja.

Zapowiedzieli przybycie:
1) jadante
2) cezi
3) Paczek.gsm
4) Wodzu 33
5) kolega od 145

---------- Post dodany o godzinie 08:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:10 ----------

Chciałem jeszcze dodć, że w wypadku złej pogody spot odbędzie się na parkingu podziemnym, więc niezależnie czy słońce czy deszcz będzie napewno.

Amortyzatory
Powrót