paczek.gsm
Nowy
Tez miałem to w planach ale kompani czuli strach
A fotki dodam jakieś jutro muszę coś wybrać ciekawego.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
90 piękna jest a jej środek przepiękny. Super jest wysuwany przedni spojler i przenośny schowek w kształcie walizki.
Tych z białego nie ma co się bać, także na spoty śmiało możesz wpadać i sam tym bardziej, że masz niedaleko. Info o spotkaniach marecki wrzuca na alfaholikach ale masz je również na stronie http://www.forum.pkar.pl/. Pozdrsłuchacie a moze sie kiedys stykniemy z tymi z białego co wy na to ?? bo ja mieszkam 60 km od białego i bysmy sie zebrali po jechali sie zapoznac z nimi co o tym sądzicie??
PILNA SPRAWA Koledzy potrzebuję pomocy, właśnie zaliczyłem awarię na drodze pod Suwałkami. Potrzebuję 1 amortyzator na tył, żeby dojechać do Bydgoszczy do 156 SW, cokolwiek żeby tylko można było podmienić w miejsce starego od którego poleciała podstawa sprężyny od korozji i autko stoi. Muszę jakoś dojechać do domu. Pomocy, każdy namiar będzie cenny.
Przy okazji czy tanifiat z allegro działa w Suwałkach?