Dareek
Aktywny
do każdej stelki koło dorzucisz bez kłopotu - jako ciekawostka- identyczna zapasówke ma maserati ghilbi. Co do braku grzania jak nie mają grzania fotele to i nie ma kiera- brak przycisków na panelu klimy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
do każdej stelki koło dorzucisz bez kłopotu - jako ciekawostka- identyczna zapasówke ma maserati ghilbi. Co do braku grzania jak nie mają grzania fotele to i nie ma kiera- brak przycisków na panelu klimy
Jeśli nie masz ciśnienia na zakup teraz i jednocześnie jesteś gotów kupić konkretny egzemplarz, to po prostu zadzwoń i podaj im swoją (rozsądną) cenę, za którą gotów jesteś ją kupić i daj im 2-3 dni na przemyślenie. Sprzedawca przy biurku może nie mieć możliwości udzielenia rabatu, ale dyrektor już tak. Jak nie oddzwonią, to odpuszczasz temat, jak oddzwonią to dogadujesz ostateczne warunkiDziękuje koledzy za sugestie. Zobaczymy jak to się potoczy, co do targowania już nie pamietam gdzie ale chyba przy gugliach to średnio chcą słyszeć - ale 2 sztuki zostały w Polsce. Stelvio na Połczyńskiej też na telefona niechetnie rozmawiają - może nie umiem dobrze zagadaćZobaczymy ... dam znać jak kupie. Rozważam jeszcze opcję wstrzymania się i zakupu poliftu ...
zostały dwie Guglie stockowe -jedna z nich ma ten mały wyświtlacz - to według Was duża wada ?
Przecież nikt normalny nie będzie montował haka do wersji Q. Jeśli samochód kupuję się także pod wycieczki z rodziną to po co pakować się w Q, cywilna wersja jest przecież wystarczająco szybka. Do tego łatwiej to będzie serwisować niż wersje a z silnikiem pochodzącym od Ferrari, jeśli robimy spore przebiegi.
Ja mam zwykłe stelvio, Q w planach, ale już nie raz słyszałem, że Włoszka to moja druga kobieta, a może nawet pierwszaFaktycznie, ujęte bardzo trafnie. Życie jest krótkie, szkoda odmawiać sobie przyjemności.
Kup skode jak czytasz o alfie w internecie o awaryjnosci.
Mam Q w wynajmie na 2 lata, wiec przedłużonej gwarancji nie mam. Jezeli miałbym ją kupić to na pewno przedłużona gwarancje bym brał. Na Stelvio zony 280KM mam do 5 lat. W 3-mieście są dwa serwisy i oba mogą Q serwisować.Pytam na forum, a niby skąd mam czerpać według Ciebie wiedzę ? od mechaników? znajomych? Owszem mam kilku znajomych którzy od lat jeżdzą alfami ale nikt z nich nie posiadał wersji silnikowej Q 510 KM...
pytam o konkretne rzeczy posiadaczy o przedłużoną gwarancje, assistance alfy, możliwośc serwisowania Q w każdym ASO -jeśli masz jakąś wiedzę na temat Q to się podziel
Mam Stelvio Q od 9 miesięcy i przejechane ok 13k. Oprócz skrzypiącego jak furmanka tunelu środkowego nic się nie dzieje. Niedługo 1szy przegląd i mam nadzieje, ze coś z tym skrzypieniem zrobią. Przyjemność i radość z jazdy ogromna, nigdy jeszcze nie spotkałem Stelvio Q na ulicyno i nie ma miejsca na zamocowanie lufy
![]()
Bardzo lubię ten samochód :man_in_love::man_in_love: