Kurynio
Nowy
Sorki, ale o co chodzi z tą lufą?no i nie ma miejsca na zamocowanie lufy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Sorki, ale o co chodzi z tą lufą?no i nie ma miejsca na zamocowanie lufy
Mam Q w wynajmie na 2 lata, wiec przedłużonej gwarancji nie mam. Jezeli miałbym ją kupić to na pewno przedłużona gwarancje bym brał. Na Stelvio zony 280KM mam do 5 lat. W 3 mieście są dwa serwisy i oba mogą Q serwisować.
Sorki, ale o co chodzi z tą lufą?
partnerka akceptuje poligamię? żebyś mnie źle nie zrozumiał, podoba mi się wpis.
Lubię parzyste liczby, więc żyję w czworokącie z trzema ognistymi kobietami w czerwieni. Stelvio Q Competizione Rosso, Abarth 124 Spider Rosso Corsa i moją rudowłosą żoną -
Najbardziej krnąbrny i dziki z tej trójki jest Abarth.
ładna gromadka, ale Abarth też kobieta jak Kopernik?
![]()
Przypowieść: Przecież automiłość jest wystarczająca. Wystarcza. Po co więcej? po co? Miłość z super piękną, seksowną kobietą, za którą każdy się ogląda, kiedy z nią jesteś czujesz ciarki na plecach, kiedy ją dociskasz do granic, słychać krzyki, krzyczy niczym najpiękniejsza aria operowa. Ta skóra, jak aksamit, szpilki, sukienka w kolorze rosso. Rasowa włoszka. Każdy się ogląda. Każdy chciałby ja mieć. Ale po co to? Na pewno wymaga drogich prezentów, bielizny, sukienek butów, perfumów, regularnego chodzenia do drogi restauracji. Po co to wszystko? Można być samowystarczalnym. Przecież to, to samo. Ale moja włoszka to super dziewczyna. Wiem, że może ubrać plecak i pojadę z nią na wycieczkę za miasto. Tam na łonie natury, ona będzie nadal unikalnie, obezwładniająco piękna i kusząca. Tam też zrobimy rzeczy o których inni nawet nie śnili. A kolega, kolega pojedzie rowerem, z dużą ilością przerzutek, usiądzie pod dużym drzewem spojrzy na swe dłonie.... i na końcu będzie czuł dziwną, niepokojąca pustkę.
Taka mała alegoryczna przypowieść. Sapienti sat.
Drugie rozwiązanie to brzydka żona na co dzień i piękna włoska kochanka na weekendy
Twoja przepiękną przypowieść przyjemnie się czyta, moje uwagi dotyczyły jednak kolegi który zastanawia się nad "zadaniem się z namiętną Włoszką" ale pyta się : czy da się ją zmusić do sprzątania w domu (zamontować hak) i czy da się ograniczyć jej wydatki na markowe ubrania (Czy koszty utrzymania w ASO nie są zbyt wysokie). Pyta się też, czy nie będzie się często puszczać (czy nie będzie dużo awarii).
Moja rada jest taka : albo zadaj się z ładną dziewczyną ale nie tak piękną jak Q (czyli zwykłe Stelvio), która ugotuje i posprząta w domu ale noce nie będą tak emocjonujące. Drugie rozwiązanie to brzydka żona na co dzień i piękna włoska kochanka na weekendy - wg mnie najlepsze rozwiązanie - w domu porządek i emocje też są kiedy mamy tylko na nie ochotę.
Jak dla mnie wersja Q to powinien drugi samochód w domu a nie daily. Można go trzymać w garażu i 10 lat czy więcej - zawsze będzie robił wrażenie a Alfa pewnie już nie wypuści tak emocjonującego samochodu spalinowego.
części troszkę staniały:
wg eper-a do Giulii Q
50534426 POKRYWA SILNIKA Cena z VAT-em: 19.320,84 PLN
50544913 DACH Cena z VAT-em: 11.527,04 PLN
50537459 SPOJLER Cena z VAT-em: 10.304,08 PLN
6000626721 ZESTAW NAPR.HAMULCA (tarcze i klocki ceramika przód) Cena z VAT-em: 26.083,13 PLN
6000626722 ZESTAW NAPR.HAMULCA (t+k ceramika tyl) Cena z VAT-em: 25.029,27 PLN
Cześć, robiłeś już serwis, pochwal się gdzie albo napisz PW.Czesc, czy może mi ktoś polecić dobry serwis we Wrocławiu lub okolicach który jest już obeznany w Q ? Muszę zrobić serwis, świece, pasek wielorowkowy i ogólnie filtry itp. Niestety niefortunnie wymiana paska to koszmar. Rozważam alda motorsport ale sa ze śląska wiec kawałek
Pozdrawiam
Koledzy, przymierzam się do wymiany FE i Q jest na celowniku. Kilka pytań do ekspertów.
Ile płacicie za ubezpieczenie? Nie mogę dostać sensownej wyceny AC nie mając tablic.
Jak wygląda kwestia wyciszenia vs przedlift?