A
alienek
Guest
Luksio
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bo prawdziwym trolem jest właściciel tego samochodu
rzecz w tym, że mi się podoba, ale reszta jest jak w tym dowcipie o BMW "M-Power":HyenaHF współczuję Cicałe szczęście że wcale Ci się nie musi podobać
![]()
smacznego, każdy robi to co lubija Ci współczuję że Cię mama od małego trolem nazywała. Na Twoje zdanie o tym samochodzie to ja mogę jedynie urine oddać![]()
zagubiłeś się troszeczkęAnetko to co ktoś pisze na temat samochodu mam w dupieale zauważ że koleś obraża mnie nie wiedząc nawet kim jestem
Jak ktoś miał trudne dzieciństwo, pod górkę do przedszkola albo w betoniarce go kołysali lub z procy karmili to niech wybierze się do odpowiedniego specjalisty co takie coś leczy![]()
ale chyba ta nabyta niedawno 156 bo do 147 chyba nic nie maja ????moja Alfe tez juz kilka osob zkwitowalo a za przeproszeniem gó..no maja do gadania i nie trzeba leciec takimi epitetami ,
Trolem możesz nazwać swojego przyjaciela lub ojca tyle w temacie. Bo to chyba Ty się troszkę zagubiłeś a nawet nie troszkę jak widać.
mrutyś a bedziesz jutro ? zalapie sie na naklejki?