Srebrna Niunia 156

• Autor wątku Autor wątku mrutyś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie przejmujcie sie tym co ludzie gadaja . mnie tez cały czas mówią że czerwony kolor to do poloneza pasuje a ja mysle ze czerwona alfa jest boska

ja sie tym nie przejmuje, wiadomo troche przykro sie zrobi.. ale trzeba miec jakis umiar, krytykowac tez trzeba umiec :D

Srebrna 156 by mrutyna

Na temat samochodu... niech gadają ile chcą :D dobrze, źle, krytykują, przeklinają, spać nie mogą ogólnie wisi mi to :D
ale od właściciela wara... niektórzy jak widać nie radzą sobie z własnymi kompleksami i oceniając samochód obrażają właściciela :D

jakimkolwiek :D na pewno będzie ciepły :P

Ostatnia edycja:
Na temat samochodu... niech gadają ile chcą :D dobrze źle, krytykują, przeklinają, spać nie mogą ogólnie wisi mi to :D
ale od właściciela wara... niektórzy jak widać nie radzą sobie z własnymi kompleksami i oceniając samochód obrażają właściciela

trudno było przewidzeć, żeś jest taki obrażalski
i jedno słowo tak tragicznie sprowadzi cię do poziomu mułu

na tym temacie postów sobie nie nabijesz więc poszukaj jakiegoś co liczy się w statystykach :) bo poziom mułu to Ty osiągnąłeś nim ja cokolwiek napisałem po Twoim poście :)

Ostatnia edycja:
ale macie fajne zajęcie, wyskoczcie sobie lepiej na browca

---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

a alfka mrutyny ok i znaczek też, w końcu tak mało gta widzimy więc jak podróba jezdzi to też dobrze, a tak fajnie zrobiona tym bardziej

i jak jakiś fan motoryzacji zobaczy takie auto,
to sobie pomyśli, że w Alfa Romeo poupadali na głowę
tak fan o mentalności inspektora na pewno ale ktoś normalny pomyśli że właściciel włożył kupę pracy i kasę żeby podkreślić indywidualność swojego pojazdu. nie spinaj się chłopie

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

Dawaj foty swojej bryki

kazdy ma auto takie jakie mu odpowiada
nikt Ci nie karze ogladac jego alfy
pisales cos o psuciu opinii o marce ale przeciez jezdzisz lancia a nie alfa wiec Ciebie to nie dotyczy wiec w czym problem ?

Hyena znowu wdaje się w przepychanki i robi "kupę"
za to ty wypływasz gdzie ci wygodnie
jak tam twoje prymitywne zawieszenie?
kt0sfajny napisał:
pisales cos o psuciu opinii o marce ale przeciez jezdzisz lancia a nie alfa wiec Ciebie to nie dotyczy wiec w czym problem ?
rozważam zakup dla siebie
kiedyś już pytałem, która alfa produkowana po 1995 roku jest autem dla kierowcy, jakie ma reakcje na gaz itd.

Marcin - Twoja alfa jest przepiękna, zwłaszcza na żywo. Moje zdanie na temat odpicowywania alf jest znane - zwłaszcza 156, ale tutaj kolega nie walnął wieś tjuningu, ale fajny pakiet w genialnym kolorze i rzucanie opinii, że psuje markę jest tutaj nie na miejscu. Wiadomo - nie każdemu się będzie to podobać, ale wystarczy napisać " nie podoba mi się " i koniec wypowiedzi. Bo w końcu komentujemy auto a nie właściciela, zwłaszcza mowa do tych, którzy go osobiście nie znają. Tak więc jak dla mnie bomba nawet ze znaczkiem GTA :D Kolor jest świetny, wykończenia rewelacyjnie zrobione, felgi też pasują lepiej niż w oryginalnym kolorze. Ta alfa ma się wyróżniać i to robi i tak ma być :) Dziękuje za uwagę :P

I co z tego , że ma znaczek GTA ? Może sobie nakleić cokolwiek mu się podoba, bo to JEGO samochód

Amortyzatory
Powrót