brera21
Nowy
- Auto
- AR 156 2.0 16v CADAMURO DESIGN
ja ogolnie napisalam, nie o to mi chodzilo mrutyś
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a ja mysle ze czerwona alfa jest boska
ja sie tym nie przejmuje,
lej na to
sikiem prostym?
Na temat samochodu... niech gadają ile chcądobrze źle, krytykują, przeklinają, spać nie mogą ogólnie wisi mi to
ale od właściciela wara... niektórzy jak widać nie radzą sobie z własnymi kompleksami i oceniając samochód obrażają właściciela
na tym temacie postów sobie nie nabijesz więc poszukaj jakiegoś co liczy się w statystykach![]()
w końcu tak mało gta widzimy więc jak podróba jezdzi to też dobrze, a tak fajnie zrobiona tym bardziej
tak fan o mentalności inspektora na pewno ale ktoś normalny pomyśli że właściciel włożył kupę pracy i kasę żeby podkreślić indywidualność swojego pojazdu. nie spinaj się chłopiei jak jakiś fan motoryzacji zobaczy takie auto,
to sobie pomyśli, że w Alfa Romeo poupadali na głowę
kazdy ma auto takie jakie mu odpowiada
za to ty wypływasz gdzie ci wygodnieHyena znowu wdaje się w przepychanki i robi "kupę"
rozważam zakup dla siebiekt0sfajny napisał:pisales cos o psuciu opinii o marce ale przeciez jezdzisz lancia a nie alfa wiec Ciebie to nie dotyczy wiec w czym problem ?
Ta alfa ma się wyróżniać i to robi i tak ma byćDziękuje za uwagę
![]()
za to ty wypływasz gdzie ci wygodnie
jak tam twoje prymitywne zawieszenie?
rozważam zakup dla siebie
kiedyś już pytałem, która alfa produkowana po 1995 roku jest autem dla kierowcy, jakie ma reakcje na gaz itd.