Srebrna Niunia 156

• Autor wątku Autor wątku mrutyś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
gdyby nie zdjęcie w konkursie to bym tej alfy nie zobaczył. Do felg jakoś nie mogę się przekonać, ale poza tym jest ok. Mógłbyś wrzucić więcej zdjęć środka i kiery ? Aha, i jaki koszt takiego pomalowania autka - jak ci odpowiada to może być na PW.

proszę foty kierownicy

jak znajdę chwilę dorzucę inne bo gdzieś mi zaginęły.

Ostatnia edycja:
no sqrka fajna ale ja mam ladnieszy szew na kierownicy;pp przynajmniej mi sie bardziej podoba :) koszt obszycia u mojego staruszka sqra to 150zl

Ostatnia edycja:
sprzed kilku tygodni
alfa_mr.jpg

alfa_mr4.jpg

alfa_mr5.jpg

i jeszcze dwa z sesji jesiennej

alfa_mr2.jpg

alfa_mr3.jpg

Ostatnia edycja:
bardzo ładna alfa, ale w sposób rażący psujesz całą
magiczną otoczkę związaną z marką Alfa Romeo

przecież jak ktoś najpierw zobaczy ten samochód,
a potem dopiero usłyszy, czy zobaczy go w akcji,
będzie maksymalnie zdegustowany

i jeśli jakiś forumowicz, za napisanie prawdy,
ma zamiar nazwać mnie trolem,
to niech się porządnie zastanowi

bo prawdziwym trolem jest właściciel tego samochodu
nakleić emblemat GTA na gnorzaja, to trzeba mieć tupet
do prowokacji!

ja Ci współczuję że Cię mama od małego trolem nazywała. Na Twoje zdanie o tym samochodzie to ja mogę jedynie urine oddać ;)

Ostatnia edycja:
moja Alfe tez juz kilka osob zkwitowalo a za przeproszeniem gó..no maja do gadania i nie trzeba leciec takimi epitetami ,
:D to tak przy okazji, bo nie fajnie sie czyta takie rzeczy na temat swojego samochodu, prawda?

Anetko to co ktoś pisze na temat samochodu mam w dupie :D ale zauważ że koleś obraża mnie nie wiedząc nawet kim jestem :D
Jak ktoś miał trudne dzieciństwo, pod górkę do przedszkola albo w betoniarce go kołysali lub z procy karmili to niech wybierze się do odpowiedniego specjalisty co takie coś leczy :D a nie wypisuje na innych obraźliwe słowa :)

no tak, ale po co macie to ciagnac, odpusc Ty lub On. przeciez taka dyskusja moze trwac bez konca a po co? wazne ze nam sie podobaja nasze Alfy i chyba to jest najwazniejsze ;)

Anetko to co ktoś pisze na temat samochodu mam w dupie :D ale zauważ że koleś obraża mnie nie wiedząc nawet kim jestem :D
Jak ktoś miał trudne dzieciństwo, pod górkę do przedszkola albo w betoniarce go kołysali lub z procy karmili to niech wybierze się do odpowiedniego specjalisty co takie coś leczy :D
zagubiłeś się troszeczkę
toć napisałem, że z wyglądu mi się auto podoba - ty na to oddajesz urynę
fajne słownictwo "koleś"

moja Alfe tez juz kilka osob zkwitowalo a za przeproszeniem gó..no maja do gadania i nie trzeba leciec takimi epitetami ,
ale chyba ta nabyta niedawno 156 bo do 147 chyba nic nie maja ????
taki desing nie kazdemu siądzie coż zrobic trzeba to zdzierżyć

czytanie ze zrozumieniem to podstawa, szczególnie w wymienianiu poglądów w sposób pisany :D
Ogólnie w dupie mam co uważasz na temat mojego samochodu. Czy Ci się on podoba czy nie możesz tutaj pisać do woli :D Ale trolem możesz nazwać swojego przyjaciela lub ojca. Tyle w temacie bo to chyba Ty się troszkę zagubiłeś a nawet troszkę więcej niż troszkę jak widać.

Ostatnia edycja:
no 156, wiem licze sie z tym , krytyke trzeba zniesc. rozumiem ze sie nie podoba kazdemu ale nie rozumiem jednego:

dlaczego tak wulgarnie od razu trzeba sie wyrazac na temat alfy ktora sie nie podoba???? krytyka krytyką ale mieszanie z blotem kogos to juz inna sprawa i tzreba miec umiar i tyle w temacie.

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:08 ----------

mrutyś a bedziesz jutro ? zalapie sie na naklejki?

Trolem możesz nazwać swojego przyjaciela lub ojca tyle w temacie. Bo to chyba Ty się troszkę zagubiłeś a nawet nie troszkę jak widać.

a jak inaczej nazwać kogoś, kto wprowadza innych w błąd?
w tym przypadku emblematem wersji dającej zupełnie inny zestaw wrażeń

po tym w jaki sposób się wypowiadasz, wychodzi na to, że trol to było
wyjątkowo łagodne określenie

Anetko, ja nie napisałem że Ty jesteś taka czy inna :)
napisałem, że nie podoba mi się Twoja 156 i tyle. Wystawiłaś ją na ocenę więc należy się liczyć, że oprócz owacji na stojąco będą też słowa krytyki.

Tak samo HyenaHF może sobie pisać do woli o samochodzie czy mu się podoba a czy nie bo po to jest ten temat. Ale od mojej osoby niech się odstosunkuje :D szczególnie jak poziom IQ nie przekracza mu liczby z koszulki p. Dudka w czasach świetności :)

mrutyś a bedziesz jutro ? zalapie sie na naklejki?

nie dam rady jutro. Będę w Rybniku na kopcu w sobotę. W BB w przyszłym tygodniu będę.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót