Srebrna Niunia 156

• Autor wątku Autor wątku mrutyś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
jest ładna, ale ma gnojarza pod maską i znaczek GTA
no widzisz jedni mają gnojarza pod maską a innym brakuje czegoś pod czaszką, jedni mają znaczek GTA z tyłu a inni maja znaczek trol na czole :) życie...

a aby było w temacie to GTA w 2 sztukach :P i prawie GTA :)
AR3.jpg

Ostatnia edycja:
jest ładna, ale ma gnojarza pod maską i znaczek GTA
i nie trzeba, jak ktoś wyżej napisał "mentalności inspektora",
żeby zobaczyć że tu coś nie halo

czyli zamiast silnika ma goscia ktory jest gnojarzem i sobie dorabia siedzac po maska i napedzajac alfe?

no widzisz jedni mają gnojarza pod maską a innym brakuje czegoś pod czaszką, jedni mają znaczek GTA z tyłu a inni maja znaczek trol na czole :) życie...

a aby było w temacie to GTA w 2 sztukach :P i prawie GTA :)

Marcin a nie smierdzi w kabinie? bo gnojarz pod maska to raczej fiolkami nie pachnie :P

Marcin a nie smierdzi w kabinie? bo gnojarz pod maska to raczej fiolkami nie pachnie :P
na początku trochę, ale kupiłem mu antyperspirant :)

wiesz jak to jest... nawet największego gnojarza można umyć, ubrać i wyperfumować, tylko kwestia kasy... biada tym co nie mają klasy bo z tym nic nie da się począć... nawet wydając mnóstwo kasy :)

na początku trochę, ale kupiłem mu antyperspirant :)

wiesz jak to jest... nawet największego gnojarza można umyć, ubrać i wyperfumować, tylko kwestia kasy... biada tym co nie mają klasy bo z tym nic nie da się począć... nawet wydając mnóstwo kasy :)
nom to git:D
teraz sa juz takie co dzialaj 72h wiec da sie przezyc;d

hehe;d ciekawe jaki on ma silnik w tej lanci pewnie swap 3.0 v6 albo v8 z themy :D

panie Hyena cośtamcośtam.. już za samo stwierdzenie że mam gnojarza?? pod maską ręki bym ci nie podał

Włoszkę Mrutyny widziałem na żywo i tez robi ogromne wrażenie! a to że ma znaczek GTA jakoś mnie nie boli. to że jeździ dieslem tym bardziej mi nie przeszkadza bo widać że do auta, samego w sobie, włożył on mnóstwo pracy i serca i to jest najważniejsze! jego samochód jest oryginalny i wyróżnia się spośród setek podobnych 156-tek na drodze. i o to chodzi żeby zyskać choć trochę oryginalności ale takiej dobranej ze smakiem i wg to auto takie właśnie jest. choć nie widziałem go niestety na czarnym Alu:P

widzalem filmik na YT jak była srebrna teraz poprawka czekam na nowy filmik w kolorze rosso

koleś coś nie zapodał fot tej swojej cudownej bryki bez znaczków,widać uwielbia pisać pierdoły .no co tam hyenka czekam na te fotki

Genialna...piękna...cudowna... mrutyś dzięki Tobie dostałem takiej weny...ale szybko zszedłem na ziemię sprawdzając stan konta i dalsze perspektywy na zarobki, niestety póki co sprzęt foto który zakupiłem musi odrobić sam siebie...a potem zarabiać na Alfę. Liczę na to, że kiedyś zobaczę ją na żywo!

Pozdrawiam serdecznie

jest szansa bo możliwe, że w Twoich okolicach będzie kręcony materiał do, krótkiego filmiku, zobaczymy co z tego wyjdzie, rozmowy trwają

mówisz że tak Ci się spodobało na zlocie w Kłodzku, że teraz częściej będziesz tu zaglądał?:P

Potwierdzam na żywo Marcina alfa wygląda super :) mimo tych kilku blizn ;) A z tą obecnością też potwierdzam, bo trwają debaty nad pewnym małym przedsięwzięciem :) no i czekamy aż troszkę drogi połatają żeby wszystko fajnie i sprawie wyszło :) co do samego przedsięwzięcia nie będę jak narazie zdradzał szczegółów :) Wszystko się okaże w czasie ;)

Ok ^^ Czekamy w takim razie niecierpliwie a jakieś konkretniejsze informacje i co najważniejsze termin ;>

Dobrze, że na forum alfaholików wreszcie skończy się śmianie z BMW 316 ze znaczkiem M, tudzież Calibr, które przy 2.0 8v mają naklejone "turbo"

Racja.

chce zaznaczyć, że nie mam nic do Twojej AR, piękna krwista czerwień, nawet za taką rozglądałam się - strasznie mi się podba. Grtuluje odwagi w zmianie

Nie rozumiem czemu tak strasznie odbierana jest krytyka auta - niczym atak na Was samych.

Kolega HyenaHF fakt - cholernie czepliwy - ale chyba nie rozumiecie jego aluzji. Fiergloo słusznie to zauważył!

pozdrawiam

Racja.

chce zaznaczyć, że nie mam nic do Twojej AR, piękna krwista czerwień, nawet za taką rozglądałam się - strasznie mi się podba. Grtuluje odwagi w zmianie

Nie rozumiem czemu tak strasznie odbierana jest krytyka auta - niczym atak na Was samych.

Kolega HyenaHF fakt - cholernie czepliwy - ale chyba nie rozumiecie jego aluzji. Fiergloo słusznie to zauważył!

pozdrawiam
Nareszcie w miarę bezstronny głos rozsądku w tej przepychance rodem z piaskownicy.

To ja może wrócę do sedna sprawy, czyli do oceny auta. Może to sprowadzi rozmowę na właściwe tory... Śliczna Bella i zrobiona z dużym smakiem. Bardzo mi się podoba :)
P.S. Faktycznie, jak ktoś wcześniej wspomniał, czarny dyfuzor dodał by jeszcze więcej uroku :):):)

Amortyzatory
Powrót