Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
2 marca jest ,,coroczny'' wiosenny grill na Śląsku. Zawsze był na Kopcu, ale teraz przebudowują tam, więc robimy na Mopie Wirek na A4.
Jest to niedziela, start od 14. Ja jadę na pewno, ruszam ok 13. Kto miałby ochotę jechać też- zapraszam, możemy wystartować razem z Opola/okolic.
Padł pomysł od chłopaków z Oławy żeby w niedziele tj. 16.03.2014r. spotkać się na zlocie/spocie grillowo-wiosennym w Nysie na ośrodku i miło spędzić czas. Jacyś chętni by się znaleźli na spotkanie?
Panowie W Kamieniu Śląskim jest organizowana impreza 21.22/06.2014r http://automastershow.pl/
Może by tak pokazać też nasze bele????
Dziś tam byłem jest impreza jakaś startują na krótkim dystansie. Zapowiadali właśnie tą imprezę i też zapraszali kluby na zlot.
Ja tak czy tak Swoją 147 zawitam nie mam daleko to co mi szkodzi
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.