• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty na Opolszczyźnie

Właśnie miałem zapytać czy się zbierać, czy mogę w spokoju Soczi oglądać :)

2 marca jest ,,coroczny'' wiosenny grill na Śląsku. Zawsze był na Kopcu, ale teraz przebudowują tam, więc robimy na Mopie Wirek na A4.
Jest to niedziela, start od 14. Ja jadę na pewno, ruszam ok 13. Kto miałby ochotę jechać też- zapraszam, możemy wystartować razem z Opola/okolic.

Tez bym z checia polecial ale jestem w IT na nartach....

Wyszkrobane z mojego Galaxy Note

Halo Opolszczyzna! :)

Padł pomysł od chłopaków z Oławy żeby w niedziele tj. 16.03.2014r. spotkać się na zlocie/spocie grillowo-wiosennym w Nysie na ośrodku i miło spędzić czas. Jacyś chętni by się znaleźli na spotkanie?

A ja może bym podjechał. W weekend będę w Lądku-Zdrój, ale mogę wyjechać wcześniej i wpaść na kiełbasę ;)

Myślę, że będziemy koło 10 rano do... to się zobaczy ale do 16 - 17 myślę że będziemy :)

- - - Updated - - -

W sobote damy znac co z niedzielą

Panowie W Kamieniu Śląskim jest organizowana impreza 21.22/06.2014r http://automastershow.pl/
Może by tak pokazać też nasze bele????
Dziś tam byłem jest impreza jakaś startują na krótkim dystansie. Zapowiadali właśnie tą imprezę i też zapraszali kluby na zlot.
Ja tak czy tak Swoją 147 zawitam nie mam daleko to co mi szkodzi

Amortyzatory
Powrót