• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty na Opolszczyźnie

Jeżeli nic mi nie wypadnie to też się pojawie :bike:

Będzie ktoś dzisiaj,gdzie i o której?

- - - Updated - - -

Będzie ktoś dzisiaj,gdzie i o której?

Pogoda nie zachęca do wypadów, ale raczej podjadę. Zaczyna się ok 21 na Orlenie na Ozimskiej.

- - - Updated - - -

Choć ze względu na KSW mogę się spóźnić.

mnie dzisiaj nie będzie... poprzedniej nocy spałem 3h, wyglądam jak zombie i przysypiam na siedząco :(

Ja jeździłem godzinę po mieście, nikogo nie znalazłem, więc wróciłem do domu na walki

może lepiej zrobimy, jak następnym razem spotkamy się i wymienimy numerami telefonów, bo różnie bywa z miejscówkami i trudno jest się zgadać.

Hej, ktoś był dzisiaj pod Karolinką na sprawnościówce? Ja byłem jakiś czas, ale żadna Alfa nie śmigała. Była za to Honda, Subaru, jakieś Malacze, stara Beemka i rarytasik - Mirafiori :) Ale kierowca wyjątkowo ostrożny...
ps. A na Pit-Stopie działo się coś? W nocy było słychać ryk silników :)

Ja byłem, ale było mi szkoda Alfy, więc nie startowałem ;) Na pit-stopie też nie byłem, coś leniwy ostatnio się zrobiłem. A dziś strasznie wiało, więc w miarę szybko się zwinąłem.

Amortyzatory
Powrót