• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty na Opolszczyźnie

Napiszcie co, jak i o której i zobaczymy kto będzie.. ja się mogę pojawić ;)

I co ze spotem?

Ja byłem, ale zanim dotarłem, to była już prawie 16 i nikogo nie spotkałem. Taki tłok, że szok, to już chyba szaleństwo przedświąteczne? Był jakiś zlot Hondy tylko. Do następnego w takim razie

do następnego... 11 listopada w takim razie na parkingu MediaMarkt ok 14-stej :)

Dzięki Proxim@Ar za spotkanie - na PW masz link do reszty fotek, może coś wykorzystasz :)

114.jpg

Ostatnia edycja:
No śpimy opolskie :) ja też już Opolanin jestem :) co prawda ramek akurat nie mam na aucie :P ale mam bardzo mocno rzucającą się w oczy czerwoną naklejkę alfaholików na czarnej masce z przodu po prawej stronie :D no i cały przód czarny bez chromów :P i kolor też czarny 159 :D także jak mnie widać to mrygać :D ja tam mrygam a nikt nie widzi :D

Może w następny weekend coś byśmy skroili

jestem za coś nad wodą można ogarnąć:D

- - - Updated - - -

https://www.facebook.com/groups/1498936033683960/
Tutaj zapraszam na FB zawsze szybciej coś nastukamy

Przeniesiony jest na dwa tygodnie później - 17.10 - jedziemy... Będzie rejestracja na stronie...

I tam właśnie będzie nasz spot a następny łoj jo joj

Amortyzatory
Powrót