Spoty na Opolszczyźnie

Ok, czyli tak- będę ja, Ty, Geordie, Haskell, ktoś jeszcze?
Możemy od razu tam się spotkać tak ok 20.50

Jak nie urok to ... Niestety nie mam jak dojechać, nie mam dziś wolnego auta. Więc poczekam na kolejny weekend. Może wcześniej uda się ustawi termin (pitstop) i wtedy bez problemów już będzie

Ja własnie wróciłem. Z początku wydawało się, że ekipa średnia delikatnie mówiąc, ale po zmianie miejscówki było już ok.
Objechałem jakąś Audicę 2.5 TDI z 3 razy i pojechałem ;)

Właśnie miałem pisać czy wygrałeś:D

No i mnie też objechałeś... :p

Ostatnia edycja:
W sumie nie było takich typowych kresek. Tylko jak z kimś się zgadasz. Jak się nie zna nikogo, to ciężko ;)
Ale z Audi dała radę Alfa. Na początku był trochę lepszy, bo tam napęd quatro, a mi koła buksowały. Ale przy trójce go wziąłem bez problemu. Potem wróciłem tam, bo przypomniałem sobie, że przecież do 24 dziewczyna dziś pracuje ;)
Przyjechała potem policja, spisali parę numerów i pojechali. Ogólnie było pozytywnie, następnym razem też przyjadę.
Czyli można już zapowiedzieć- sobota 7 grudzień na Orlenie Ozimskiej

wczoraj był chyba najkrótszy spot jaki widziałem - temperatura dała ludziom w kość niestety :( ale fajnie, że przyjechaliście ! :D sorry tylko za to, że dojazd na wrocławską mi tyle zajął, ale nie ja byłem kierowcą...

Siemanko ;) no tak tak, za kazdym razem jestem na pitstopie a tym razem ani forum ani obecnosci. Jedna sobota a was troche bylo. Ja w sobote 7grudnia bede na 99% chyba ze bede pil, pozdrawiam Maciek ;)

- - - Updated - - -

Proxim, napisz czy bedziesz bo chcialbym porozmawiac o audio, do autka.

Fajnie by bylo, gdybysmy niemcom dali po masce ;) ja sobie tak organizuje ze postaram sie wpasc. Smith, wroclawska to orlen. Bo sa miejscowki 2x orlen, mc, makro,rondo.. potlumacz mi ;)

Ja tam Audicę 2,5 objechałem ;) Nikt więcej się nie ścigał.
Orlen na przeciwko Karolinki.

no na początku zawsze jest spotkanie na orlenie na ozimskiej, później zwykle wszyscy przenoszą się na orlen na wrocławskiej... a miejscówki to zwykle wcześniej wspomniane orleny, flat, rondo na strzeleckiej, mc, wszystko w różnej kolejności ustalanej "na żywo"

Amortyzatory
Powrót