• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Spotkanie Wisla 06.07.2008

ja w razie czego tego mojego grilla też biorę

przypominam o zbiórce na BP w Dąbrowie o 9.30

to chyba z ustaleń tyle życze wszystkim szerokości i przyczepności
kanał 15 !

No niby wszystko ustalone, ale nadal nie wiemy gdzie w Wiśle się spotkamy...
Pozdrawiam.
- Rafał

słuchajcie dzwoniłem do knajpy w Ustroniu czekam na ich zdjecia bo mają wiatę ale nie do końca zadaszoną :( powiedzieli mi ze za rozpalenie grill-a chcą 50zł i to tyle napewno każdy będzie chciał kupić se coś do picia itd. więc można u nich, co do Wisły to nie wiem co i jak bo tak jak wcześniej pisałem dawno tam nie byłem, myślę że Wisła nie jest aż tak duża by błądzić. Proponuję żeby spóźnialscy zostawili telefony na forum my je zapiszemy i będziemy dzwonić do was gdzie jesteśmy :)

Ja i kol adi599 spotykamy się w Skomielnej Białej o godzinie 10.30 tuż za światłami w stronę Jordanowa przy skrzyżowaniu drogi nr 28 t.j. Wadowice - Rabka z drogą nr 47 czyli popularną Zakopianką.
Czy ktoś z Małopolski pojedzie tędy? Moglibyśmy się spotkać i będzie nas więcej.
Pozdrawiam.
- Rafał

Alces1 słuchaj ja dziś jechałem do Bielska i wyjeździe wczesnej bo w Jordanowie są utrudnienia na drodze ruch odbywał sie wahadłowo ponieważ jest zmiana nawierzchni. W Suchej Beskidzkiej otwarli nowy supermarket też jest zamieszanie przy drodze głównej,ale tam nie powinno byc wiekszych utrudnien,poprostu masa ludzi tam sie bedzie krecic przez weekend bo nowy sklep wszyscy chca odwiedzic... Jeszcze niedziela więc nie braknie ''niedzielnych kierowcow'' wiec albo nadrobicie stracony czas albo wyjedzcie wczesniej tak o jakies 15- 20min. do zobaczenia.

alfaholik-Bioły napisał:
Alces1 słuchaj ja dziś jechałem do Bielska i wyjeździe wczesnej bo w Jordanowie są utrudnienia na drodze ruch odbywał sie wahadłowo ponieważ jest zmiana nawierzchni. W Suchej Beskidzkiej otwarli nowy supermarket też jest zamieszanie przy drodze głównej,ale tam nie powinno byc wiekszych utrudnien,poprostu masa ludzi tam sie bedzie krecic przez weekend bo nowy sklep wszyscy chca odwiedzic... Jeszcze niedziela więc nie braknie ''niedzielnych kierowcow'' wiec albo nadrobicie stracony czas albo wyjedzcie wczesniej tak o jakies 15- 20min. do zobaczenia.
Dzięki za info. A Ty się nie podpinasz pod nasz konwój :D?
Pozdrawiam.
- Rafał

Ja już jestem w Bielsku i jutro jadę z kolegą Pitus25 ... Więc się nie podepnę bo juz jestem prawie na miejscu...

Kurcze, ja niestety będę jutro bez radia :( CB radia :(
Pozdrawiam.
- Rafał

prosze dopisac jeszcze jedna belle :D moi rodzice tez jada na spotkanie alfistow :D swoja srebrna 156 :>>>

aktual
1.Kosiar
2.Gopcio
3.Korczu
4.Pitus25
5.Ferrari-1
6.robert domański
7.Krzysiek866
8.alces1
9.M@t
10.jarek0203
11.Lopezius
12.szelma40
13.currahee ( 99% )
14.t.o.mek
15.penny21
16.peteja43
17.alfaholik-Bioły
18.gonzo
19.mariusz
20.Fred & Kate
21.rafal_1974
22.adi599
23 i 24 Rafał ( 2 x AR )
25.patryk_wey
26.ada$
27.Roben
28.robak#21
29.csscss ( 99% )
30.karooluss
31.mojax
32. no i ja
33. i jeszcze rodzice Korcza :D
34. lukas_ps86
35.koleś namówiony przez Kosiara ( nie na pewno )
36.koleś namówiony przez penny21
37.koleś namówiony przez Krzysiek866

o Jezusicku! Tyle autek! Toć na zlocie będzie 70 :P a my mamy na spociku 36 sztuk! :DDD

lukas_ps86 napisał:
Mnie też można dopisać :) , miałem troche oporów ale dzis zdecydowałem, że tez się wybiore. Stawie się na BP w DG.
Mam pytanko do miejscowych, czy to ta stacja??? stacja "H"??

http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=...3rnicza%2C+&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=73&y=11

pozdro :wink:
dopisałem
nie wiem czemu w zumi jest błąd ale BP jest w miejscu stacji "I" ul. Majakowskiego na przeciwko targu, zaraz za światłami

jak by co tel. 792235831

skoro nikt nie podał nawet propozycji jakiegoś miejsca już w samej Wiśle więc tak jak pisałem znalazłem ( tak mi się przynajmniej wydaje ) kilka miejsc
1 , 2 i 3 wygląda mi na jakieś parkingi
a 4 to jakiś stadion więc powinno być koło niego miejsce żeby się zebrać

1,2,3 mozna zapomniec bo to parkingi platne przy glownej drodze wiec będą pełne. A co do 4 to o ile pamiętam to za maly plac na tyle aut

fred

Pitus25 napisał:
popytam co do Wisły bo tam nie orientuje się napewno fajne miejsce mam w Ustroniu Polana tam mam fajną knajpkę i tam by można było posiedzieć
oni moga nam udostępnić grill pod fajną wiatą góralską można tam fajnie zjeść i nie drogo zapytam czy możemy mieć swoje kiełbasy i jak to będzie cenowo wygładać, miejsce parkingowe tam jest jest parking na ok 20 aut a reszta przy grodze może stać :)

Mi wydaje się to całkiem sensowne

Amortyzatory
Powrót