A
adi599
Guest
bylo super jak zwykle,podziekowania dla alces1 za jazde i dla prezesa za nawigacje telefoniczna no i oczywiscie dla ostatniego kolarza :mrgreen: do nastepnego :wink:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
witamy i zapraszamyrafalbedzin napisał:Witam
dziesiaj jadąc z rodzinką w kierunku bielska konkretnie do szczyrku natknąłem się na kilka Alf jadących na zlocik , niestety nie wiedząc wcześniej o zlocie nie miałem go w planach , ale jazda z chłopakami z będzina i okolic była miła
może kiedys uda się umówic bo mam kumpla który też chętnie by pojechał swoja 156 na taki zlocik
pozdrawiam
To ja dziękuję za to, że mogłem się za Tobą holowaćadi599 napisał:bylo super jak zwykle,podziekowania dla alces1 za jazde i dla prezesa za nawigacje telefoniczna no i oczywiscie dla ostatniego kolarza :mrgreen: do nastepnego :wink:
No nie mów, że wracając znów miałeś misiaczków i kolarzy?! U mnie było pod tym względem czysto, nawet korków nie było.adi599 napisał:no ale napewno nie mieliscie tyle misiakow i kolarzy po drodze haha no i oczywiscie takich fajnych widokow, a z innej beczki to w Twoich stronach warto pomyslec aby cos zorganizowac ,zawsze to blizej dla mnie :lol: bo nie sadze abym byl w stanie namowic wszystki na wypad do zakopca :wink:
Polecam sie zawsze!!!adi599 napisał:bylo super jak zwykle,podziekowania dla alces1 za jazde i dla prezesa za nawigacje telefoniczna no i oczywiscie dla ostatniego kolarza :mrgreen: do nastepnego :wink:
Adam$72 napisał:Do Korczu:teroz już chyba wiesz jaki mam tu login![]()
Adam$72 napisał:Kosiar,a komu składałeś propozycje?mnie czy mojej kobiecie(oczywiście dotyczy zlotu
DD )ale bez Robaka też by nas tam nie było.Podziękowania dla was,no i piwo sie wam należy(ale takie prawdziwe,z lodówki,a nie te wirtualne,które podobno nie działa)
Witam miejsce które wybrałeś jest super a moja bella górki nawet nie zauważyłaPitus25 napisał:a sama miejscówka podobała się ?? no i jak przejazd przez tereny górzyste?słyszałem że nie którym "temperaturka podniosła się" w belach oczywiście
![]()
adamodg napisał:czekam na linki do utworów lub nazwy zespołów i tytuły piosenek
zarzuć Liber & Doniu i "najszybszy w mieście"adamodg napisał:jak tylko będę miał chwilkę czasu to skręcę jakiś pokazik foto ( sie wrzuci na tube )
tylko dajcie propozycje muzyczki bo ostatnio dałem włoską i niektórzy jęczeli
czekam na linki do utworów lub nazwy zespołów i tytuły piosenek