Spotkanie Wisla 06.07.2008

• Autor wątku Autor wątku Kosiar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
bylo super jak zwykle,podziekowania dla alces1 za jazde i dla prezesa za nawigacje telefoniczna no i oczywiscie dla ostatniego kolarza :mrgreen: do nastepnego :wink:

Re: trasa na bielsko

rafalbedzin napisał:
Witam
dziesiaj jadąc z rodzinką w kierunku bielska konkretnie do szczyrku natknąłem się na kilka Alf jadących na zlocik , niestety nie wiedząc wcześniej o zlocie nie miałem go w planach , ale jazda z chłopakami z będzina i okolic była miła

może kiedys uda się umówic bo mam kumpla który też chętnie by pojechał swoja 156 na taki zlocik

pozdrawiam
witamy i zapraszamy :D srebrna 166

adi599 napisał:
bylo super jak zwykle,podziekowania dla alces1 za jazde i dla prezesa za nawigacje telefoniczna no i oczywiscie dla ostatniego kolarza :mrgreen: do nastepnego :wink:
To ja dziękuję za to, że mogłem się za Tobą holować :D
A propos z powrotem wracaliśmy przez Bielsko, Andrychów, Myślenice, Mszanę Dolną, Limanową i powiem Ci szczerze, że z kilometrażu wyszło niemal identycznie jak tą drogą, którą jechaliśmy do Ustronia. Z tą tylko różnicą, że wracając mieliśmy znacznie lepszą drogę.
Pozdrawiam.
- Rafał

no ale napewno nie mieliscie tyle misiakow i kolarzy po drodze haha no i oczywiscie takich fajnych widokow, a z innej beczki to w Twoich stronach warto pomyslec aby cos zorganizowac ,zawsze to blizej dla mnie :lol: bo nie sadze abym byl w stanie namowic wszystki na wypad do zakopca :wink:

adi599 napisał:
no ale napewno nie mieliscie tyle misiakow i kolarzy po drodze haha no i oczywiscie takich fajnych widokow, a z innej beczki to w Twoich stronach warto pomyslec aby cos zorganizowac ,zawsze to blizej dla mnie :lol: bo nie sadze abym byl w stanie namowic wszystki na wypad do zakopca :wink:
No nie mów, że wracając znów miałeś misiaczków i kolarzy?! U mnie było pod tym względem czysto, nawet korków nie było.
Co do spotu w moich stronach, mam nadzieję, że wrześniowe spotkanie uda się zorganizować w Żegocinie, jest fajne miejsce, przygotowane pod ogniska itp, parking też jest, zrobię wkrótce zdjęcia i wrzucę na forum, to ocenisz.
Pozdrawiam.
- Rafał

Witam wszystkich ze zlotu.To ja jestem ten co przyjechał chyba ostatni bordową alfą na nr SI cośtam.Ci co byli na świderkach i tych zajebiaszczych autkach w Wiśle,pewnie mnie zajarzą.Ten nasz przyjazd byl taki nie do konca planowany,bo wyrwalismy sie z imprezy,ale było warto i moja kobieta też jest cholernie zadowolona:D. Do Korczu:teroz już chyba wiesz jaki mam tu login:D

Adam$72, wkoncu udało sie namowic :mrgreen: było warto :P

pozdro dla was :P

adi599 napisał:
Polecam sie zawsze!!!
Dziekuje wszystkim za tak liczne uczestnictwo! poznalem wielu nowych forumowiczów osobiscie, a i "stara ekipa " dopisała z czego ciesze sie niezmiernie!
Pozdrawiam i niech duch Alfy bedzie z Wami!

Dzięki ! To była bardzo udana końcówka weekendu! Pozdrowienia dla wszystkich alfaholików ,a w szczególności "starej gwardii" (cyt.Rafała) heee :D

AdamS72 a pochwal się jeszcze kto wam dał propozycję abyście wpadli hehee :mrgreen:

Kosiar,a komu składałeś propozycje?mnie czy mojej kobiecie :P (oczywiście dotyczy zlotu :DDD )ale bez Robaka też by nas tam nie było.Podziękowania dla was,no i piwo sie wam należy(ale takie prawdziwe,z lodówki,a nie te wirtualne,które podobno nie działa)

Adam$72 napisał:
Kosiar,a komu składałeś propozycje?mnie czy mojej kobiecie :P (oczywiście dotyczy zlotu :DDD )ale bez Robaka też by nas tam nie było.Podziękowania dla was,no i piwo sie wam należy(ale takie prawdziwe,z lodówki,a nie te wirtualne,które podobno nie działa)

hehehe 8) :P no oby wiecej takich wypadów

Pozdrawiam was

a sama miejscówka podobała się ?? no i jak przejazd przez tereny górzyste? :) słyszałem że nie którym "temperaturka podniosła się" w belach oczywiście :)

120 u mnie zawitało w pewnym momencie ale zaraz sie schłodziła do 90 i trzymała tak non stop

Było SUUUPERR... mam nadzieje ze bede na nastepnym spocie..:) Pozdro

Pitus25 napisał:
a sama miejscówka podobała się ?? no i jak przejazd przez tereny górzyste? :) słyszałem że nie którym "temperaturka podniosła się" w belach oczywiście :)
Witam miejsce które wybrałeś jest super a moja bella górki nawet nie zauważyła
Pozdrawiam do następnego razu

jak tylko będę miał chwilkę czasu to skręcę jakiś pokazik foto ( sie wrzuci na tube )
tylko dajcie propozycje muzyczki bo ostatnio dałem włoską i niektórzy jęczeli
czekam na linki do utworów lub nazwy zespołów i tytuły piosenek

adamodg napisał:
jak tylko będę miał chwilkę czasu to skręcę jakiś pokazik foto ( sie wrzuci na tube )
tylko dajcie propozycje muzyczki bo ostatnio dałem włoską i niektórzy jęczeli
czekam na linki do utworów lub nazwy zespołów i tytuły piosenek
zarzuć Liber & Doniu i "najszybszy w mieście" :D :D :D , będzie czad! ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót