• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Spotkanie Wisla 06.07.2008

A czy ten parking nie jest np. zamykany na niedzielę przez MOKATE?
Żeby się nie okazało jak ostatnio w Krk, że był dzień bez zakupów i TESCO zamknęło parking :D
Pozdrawiam.
- Rafał

Ważne

Kto ma CB radio to już przed Skoczowem niech nadaje na 15 i jak nie bedzie wiedział jak dojechać to pokierujemy go :) Kanał 15

Uwaga, uwaga to nie sa ćwiczenia powtarzam to nie są ćwiczenia - spotykamy się w realu każdy powinnien być w pełnej gotowości i z uśmiechem na twarzy :)

:)

alces1 napisał:
A czy ten parking nie jest np. zamykany na niedzielę przez MOKATE?
Żeby się nie okazało jak ostatnio w Krk, że był dzień bez zakupów i TESCO zamknęło parking :D
Pozdrawiam.
- Rafał

Chyba nie :shock: ,
nie widzę szlabanu
b62144806fca60cf.jpg

Adamo, wy bedziecie jechać prze Bielsko więc się spotkamy pod Auchan, potem jakoś damy radę. <?????>

Ekipa z okolic Rybnika, gdzie sie spotykacie? o której jedziecie z chęcią dołączę :mrgreen:

Lopezius, czyli nic sie nie zmieniło, pojutrze 11 pod Auchan?
Ja tam będę na parkingu zaraz za stacją. Tam się chyba będzie najłatwiej znaleść.
Pzdr!

Aha, a to bym sobie pojechał :) a potem klnął że nikt nie przyjechał hehehe :)
Dzięki

A w Wiśle? Gdzie się zatrzymujemy w Wiśle?
Pytam, bo ja prawdopodobnie pojadę prosto do Wisły.
Pozdrawiam.
- Rafał

też bym przyjechał ale ide na noc do pracy na 19 i musiałbym szybko wracać :(

ada$ napisał:
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś jedzie z okolic Kędzierzyna lub Rybnika na ten zlot. Jeśli tak to proszę o kontakt.

Ja jadę z pod Rybnika. Jak co to mogę do Rybolca podskoczyć.

Kochani nie wiem jak u was ale u mnie czyli Bielsko całą noc padało i pada nadal trza by tam na górze zarezerwować jakąś dobrą pogodę, macie może jakiś dobry system?? jak to zrobić by było słoneczko??

spoko - pochytałem pogodę
jutro jeszcze troszkę podleje ale niedziela bez opadów około 25stopni - w sam raz

alces1 napisał:
A w Wiśle? Gdzie się zatrzymujemy w Wiśle?
Pytam, bo ja prawdopodobnie pojadę prosto do Wisły.
Pozdrawiam.
- Rafał
podpinam się do pytania bo ekipa Małopolska wjeżdża od drugiej strony i jeszcze ktoś się może spóźnić więc warto by podać jakąś miejscówkę zborną w Wiśle
chętnie bym to zrobił ale dawno nie byłem i nie pamiętam większego parkingu
pitus- jak wygląda miejsce na zbiórkę przy ul. Olimpijskiej w Wiśle przy stadionie ? damy tam radę się pozbierać i ruszyć na jakąś polankę na grill ?

Racja. Ktos kto zna Wisle moze by okreslił gdzie konkretnie sie tam spotykamy bo to musi byc duży parking a potem duza polanka :D
Poza tym zawsze ktos moze sie spoznic wiec lepiej by bylo podac konkretne miejsce

fred

Amortyzatory
Powrót