P
Pitus25
Guest
jak ktoś ma jakieś foty to niech się jeszcze podzieli lub filmiki było by jeszcze lepiej 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hm... kolega, któremu padła bateria, to miejscowy jest - z Ustronia.lukas_ps86 napisał:Żeczywiście korki wszystkim dały sie we znaki ;// , ja wymiękłem, zawróciłem i skoczyłem sobie dłuższą trasą przez Bielsko. co prawda korek tez był :evil: ale przyjemnie było sobie pojeździć górskimi sempertynamiA przez Bielsko chyba jechałem za kolegą któremu padł akum :wink:
Jak najbardziej, trzeba tylko taki termin wybrać, co by nie kolidował ze zlotem w Częstochowie.Lopezius napisał:Tak więc kombinujmy kolejny spocik. <skacze>
Fred napisał:Co do nastepnego spotu to teraz napisze do wszystkich tych ktorzy nie mogą być na zlocie w Czestochowie przez pełne 3 dni.
Jesli macie za ok miesiąc robic nastepny spot to moze lepiej zebrac te 100zl wiecej i przyjechac na SPOT w sobote 30.08.08 na lotnisko Rudniki
Tam bedzie nas 70 aut i caly dzien zabawy
fred
Skoro ten zlot w Częstochowie jest w sierpniu, to nie widzę sensu by inny spot organizować również w tym miesiącu. Myślę, że druga połowa września będzie stosownym terminem, ale jak Lopezius wspomniał na to jest jeszcze czas. Póki co zastanówmy się nad CzęstochowąFred napisał:Co do nastepnego spotu to teraz napisze do wszystkich tych ktorzy nie mogą być na zlocie w Czestochowie przez pełne 3 dni.
Jesli macie za ok miesiąc robic nastepny spot to moze lepiej zebrac te 100zl wiecej i przyjechac na SPOT w sobote 30.08.08 na lotnisko Rudniki
Tam bedzie nas 70 aut i caly dzien zabawy
fred
Fred napisał:Fakt jest taki ze aktualnie nie ma juz wolnych miejsc w domkach ale zawsze mozna przyjechac pod namiot ( a mamy juz pare takich zgloszen).
Co do spotu to mysle ze termin szykuje sie sam bo o ile mnie pamięc nie myli to w polowie sierpnia z Żorach kolega DDevil bedzie slubował swojej kobiecie milosc , wiernosc i uczciwosc małżeńską i że nie sprzeda alfy az do smierci :mrgreen: wiec chyba trzeba by sie tam przejechac kolumną
A potem zrobic jakis grill
fred