F
Ferrari-1
Guest
peteja_43 napisał:Ferrari o ktorej wyjezdzaszFerrari-1 napisał:A i jeszcze Rafał 1974 jedzie chyba z Rybolca.
Ok. 11.00
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
peteja_43 napisał:Ferrari o ktorej wyjezdzaszFerrari-1 napisał:A i jeszcze Rafał 1974 jedzie chyba z Rybolca.
hehe dobre w 30 Alfjarek_0203 napisał:Ja jade juz na 100%. Ci co z rybnika pisac na gg 8337431. Jestem juz ugadany z rafalem i krzysiem. Spotykamy w Wodzislawiu gdzies nie dalego Amadeusa. Mam pytanie czy mamy juz cos sobie kupic predzej do jedzonka czy wskoczymy gdzies do marketu w 30 alf![]()
ja chyba sam :/ dobrze ze to CB bedziejarek_0203 napisał:HAHAHAHAHAWarto by bylo sie tez dowidziec ile osob mniewiecej bedzie bo ja np jade w 4 osoby....
przydałyby sie jakieś koce co by nie stać cały czasalces1 napisał:Potwierdzam zdanie kol Adamodg. Zabieramy prowiant z domu, czyli co kto lubi + pieczywo oraz jakieś talerzyki i kubki jednorazowe, z pewnością przyda się nóż i napoje.
Natomiast niech ktoś miejscowy powie gdzie spotkamy się w Wiśle i mniej więcej o której, ale podejrzewam, że jeśli na stacji o 12, to w Wiśle np o 13, bądź o 13.30
A jak sprawa z węglem? Jest jeszcze, czy już się nam skończył? Z resztą, węgiel można kupić na stacji.
Pozdrawiam.
- Rafał
alces1 napisał:A czy ten parking nie jest np. zamykany na niedzielę przez MOKATE?