Spotkanie Wisla 06.07.2008

Ja jade juz na 100%. Ci co z rybnika pisac na gg 8337431. Jestem juz ugadany z rafalem i krzysiem. Spotykamy w Wodzislawiu gdzies nie dalego Amadeusa. Mam pytanie czy mamy juz cos sobie kupic predzej do jedzonka czy wskoczymy gdzies do marketu w 30 alf:P

jarek_0203 napisał:
Ja jade juz na 100%. Ci co z rybnika pisac na gg 8337431. Jestem juz ugadany z rafalem i krzysiem. Spotykamy w Wodzislawiu gdzies nie dalego Amadeusa. Mam pytanie czy mamy juz cos sobie kupic predzej do jedzonka czy wskoczymy gdzies do marketu w 30 alf:P
hehe dobre w 30 Alf :D gdybym byl posiadaczem jakiegos innego auta i po wyjsciu ze sklepu zobaczyl bym do okola mojego auta 30 ALf to bym pomyslal co to kur... we Wloszech jestem :D :lol: :lol: :lol:

HAHAHAHAHA :P:P Warto by bylo sie tez dowidziec ile osob mniewiecej bedzie bo ja np jade w 4 osoby....

Proponuję w prowiant zaopatrzyć się przed wyjazdem. Poprzednim razem w Ojcowie, mimo, że spotkaliśmy się w Krk pod TESCO, to sporo czasu upłynęło zanim każdy kupił to co chciał i co poniektórzy się stresowali czemu tak długo to trwa.
Najważniejsza jednak jest jednomyślność :)
Pozdrawiam.
- Rafał

moja opinia - niech każdy jedzie już z zaopatrzeniem żeby potem nie jeździć po sklepach
no i ponawaim pytanie o jakieś konkretne miejsce zbiórki już w Wiśle ( ja nie znam, nie wiem -może gdzieś koło stacji pkp jest jakieś miejsce żeby sie zebrać i ruszyć na ten grill? ) potrzeba jednej konkretnej decyzji - panowie z okolic nie znacie nic ?

Potwierdzam zdanie kol Adamodg. Zabieramy prowiant z domu, czyli co kto lubi + pieczywo oraz jakieś talerzyki i kubki jednorazowe, z pewnością przyda się nóż i napoje.
Natomiast niech ktoś miejscowy powie gdzie spotkamy się w Wiśle i mniej więcej o której, ale podejrzewam, że jeśli na stacji o 12, to w Wiśle np o 13, bądź o 13.30
A jak sprawa z węglem? Jest jeszcze, czy już się nam skończył? Z resztą, węgiel można kupić na stacji.
Pozdrawiam.
- Rafał

Siemka ! Chetni na wyjazd z okolic rybnika ! spotykamy sie przy hotelu Amadeus o godzine 10:30 (na parkingu hotelu) w wodzisławiu slaski , kto chce z nami sie zabrac to niech sie zjawi ! heeh ! Pozdro ! Do niedzieli !

alces1 napisał:
Potwierdzam zdanie kol Adamodg. Zabieramy prowiant z domu, czyli co kto lubi + pieczywo oraz jakieś talerzyki i kubki jednorazowe, z pewnością przyda się nóż i napoje.
Natomiast niech ktoś miejscowy powie gdzie spotkamy się w Wiśle i mniej więcej o której, ale podejrzewam, że jeśli na stacji o 12, to w Wiśle np o 13, bądź o 13.30
A jak sprawa z węglem? Jest jeszcze, czy już się nam skończył? Z resztą, węgiel można kupić na stacji.
Pozdrawiam.
- Rafał
przydałyby sie jakieś koce co by nie stać cały czas
jeszcze jakieś grille ( ja mam jeden)
węgiel i podpałkę kupię jutro bo akurat na zakupach będę to wezmę - chyba że ktoś ma to pisać ( byle przed moimi zakupami - jadę po 15 )
myślę że z tego parkingu przy Mokate do Wisły dojedziemy do 12:30
jak do jutra nie będzie konkretnej decyzji to najwyżej poszperam na google maps i zobaczę gdzie się można zebrać ( jakiś większy plac ) i dam znać

sorki chłopaki że nie odpisywałem ale byłem w szpitalu - zapalenie ucha ;( ale na zlocie będę niestety ba antybiotykach i ketonalu ale bedę. co do dużego parkingu to rano dowiem się co i jak bo nie pamiętam :( będę obdzwaniał i dam znać jak by ktoś jutro nie zaglądał na forum to na pewno numerty telefonów macie do chłopaków Kosiar podawał to zawsze mozna zadzwonic do niego i popytać co i jak. Ja myślę że tak naprawdę to nie ma co ustalać takiej sztywnej miejscówki bo niewiadomo jak z pogodą :)

rano będę odzywał się

Kurde tez bym sie kopsnął do Wisły ale nie zdążyłem jeszcze zarejstrowac mojej nowej belli........ dopiero w poniedziałek bede miał papiery z celnego - wiec powodzenia chłopaki!!!!

alces1 napisał:
A czy ten parking nie jest np. zamykany na niedzielę przez MOKATE?

No i wykrakałeś, ale nie do końca jest tak źle.
Właśnie przed kilkunastoma minutami wróciłem z oglądania tego parkingu, sam parking pracowniczy znajduje się na terenie zakładu za bramą (która bankowo będzie zamknięta, a poza tym i tak by nas tam nie wpuścili. Ale z drugiej strony przed bramą jest spory kawałek asfaltu, stały tam teraz TIR-y, powinniśmy się tam zmieścić na dzień dobry ale apeluję o oszczędzanie miejsca, stawać możliwie jak najciaśniej, mam nadzieję że w niedzielę TIR-ów tam nie będzie. Napewno jest więcej miejsca niż na stacji benzynowej ale oszczędzajcie je bo ma być nas dużo.

5fe865d49de9006a.jpg

Teraz nawet widać że jeden TIR tam właśnie stoi, no i nie zapomnijcie że musimy zostawić przejazd bo jest tam droga.

Co robimy jak będzie lało - znacie jakieś miejsca zastępcze - coś jak knajpa przy drodze...

Pitus - zbadaj jakieś miejsce na zbiórkę i daj znać
Lopezius - damy radę , choćby jeden na drugim :mrgreen:
szelma 40 - jak będzie lało ( a nie będzie bo pogodę załatwiłem ) to my też to zlejemy i damy jakoś radę, nie bój nic :mrgreen:
ja już chcę niedzielę <haha>

popytam co do Wisły bo tam nie orientuje się napewno fajne miejsce mam w Ustroniu Polana tam mam fajną knajpkę i tam by można było posiedzieć
oni moga nam udostępnić grill pod fajną wiatą góralską można tam fajnie zjeść i nie drogo zapytam czy możemy mieć swoje kiełbasy i jak to będzie cenowo wygładać, miejsce parkingowe tam jest jest parking na ok 20 aut a reszta przy grodze może stać :)

Amortyzatory
Powrót