Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A jesli cisnienia byly by dobre na sprezarce to co to by moglo byc, no chuba ze jest to wrozenie z fusow to nie piszcie![]()
Ja wymieniałem. Nie jest aż tak tragicznie. Jak wyciągniesz kiedyś rozrusznik to już nic Cię tak nie zaszokuje i nie wkurzy :sarcastic:wymieniony kompresor (co za idiota go tam montował to nie mam pojęcia.
Gdzie ewentualnie szukać co się dzieje z klimatyzacją?
Opieraj się na pomiarach nie odczuciach. Jeżeli na obrotach będzie wiało 5 stopni to klęka kompresor. Choć tak jak pisałem 7 stopni to jest jeszcze w normie.
A filtr pyłkowy kiedy wymieniałeś? One po 10tys potrafią już być tak zasyfione, że mogą spowalniać przepływ powietrza...
dobrze masz poskładane podszybie i tą ściankę grodziową ? bo tamtendy może zasysać gorące powietrze z komory silnika.